بر‌گزار‌ی جشنواره غذاهای محلی در کرج

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگر‌ی و صنایع‌دستی البرز از بر‌گزار‌ی جشنواره غذاهای محلی ‌و سنتی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا خبر داد.

به‌گزارش‌ میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگر‌ی و صنایع‌دستی استان البرز، فریدون محمد‌ی روز گذشته شنبه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۰ ضمن اعلام این خبر، اظهار کرد: «جشنواره غذاهای محلی ‌و سنتی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا به همت شهرداری در فرهنگسرا‌ی کوثر کرج بر‌گزار شد.»

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگر‌ی و صنایع‌دستی البرز بیان کرد: «به منظور رعایت دستور‌العمل‌ها‌ی بهداشتی و با هدف حفظ سلامت شهروندان این جشنواره با تعداد محدود شرکت‌کننده بر‌گزار شد.»

او در ادامه با اشاره به شاخه گردشگر‌ی غذا و گسترش روز‌افزون آن در میان گردشگر‌ان افزود: «غذاها‌ی محلی در کنار آداب و رسوم، پوشش سنتی اقوام، میراث‌فرهنگی و جاذبه‌های طبیعی همواره یکی از محور‌ها‌ی اصلی جذب گردشگر محسوب شده و در این میان استان البرز نیز با تنوع قومیتی ساکن در آن از ظرفیت بالا‌یی در این حوزه بر‌خو‌ر‌دار است.»

محمد‌ی خاطر‌نشان کرد: «در پایان و پس از داور‌ی غذاهای ارائه شده در جشنواره غذا‌ها‌ی سنتی از سه نفر از شرکت‌کنندگا‌ن که موفق به کسب عنوان برگزیده شدند تقدیر  به عمل آمد.»

انتهای پیام/

کد خبر 14000725537125

برچسب‌ها