خوراک‌های محلی چهارمحال و بختیاری با استقبال شرکت‌کنندگان نمایشگاه گردشگری مواجه شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: خوراک‌های محلی استان در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان مواجه شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری، علیرضا جیلان روز جمعه ۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ با اعلام این خبر تأکید کرد: در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران انواع خوراک‌های استان مانند کباب بختیاری، انواع آش، کوفته، هلیم و سایر خوراک‌های محلی پخت و بین شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان توزیع شد.

او افزود: شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران با حضور در غرفه چهارمحال و بختیاری از انواع خوراک‌های محلی استان چشیدند و با روش پُخت برخی این خوراک‌ها آشنا شدند.

جیلان تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری جزو استان‌های مطرح کشور در تنوع غذایی و خوراک‌های محلی به‌شمار می‌رود.

او اظهار داشت: به‌علت شرایط آب و هوایی مناسب و تنوع در پوشش گیاهی و مرتعی، مواد اولیه خوراک‌های محلی چهارمحال و بختیاری دارای طعم متفاوت و مطلوبی است که مورد پسند همگان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر 14011121748278

برچسب‌ها