سومین جشنواره غذاهای محلی ایرانی در قلعه‌تل خوزستان برگزار شد

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان باغملک از برگزاری جشنواره غذاها و عرضه نان محلی در منطقه تاریخی قلعه‌تل خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، محمد محمدعلی‌نژاد، با اشاره به استقبال گرم مردم و خانواده‌ها از این رویداد فرهنگی گفت: شهر قلعه‌تل یکی از مناطق گردشگرپذیر استان خوزستان است که به دلیل موقعیت جغرافیایی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان باغملک با اشاره به این موضوع که این جشنواره با هدف افزایش مشارکت زنان خانه‌دار و هنرمندان عرصه صنایع‌دستی در پاسداشت محیط‌زیست و منابع‌طبیعی برگزار شد، افزود: فروش دست‌بافته‌های عشایری، کارگاه‌های آموزشی، عرضه تولیدات کشاورزی و گل و گیاه، محصولات بومی، چرم‌دوزی و خوراکی‌های سنتی از جمله غرفه‌های قابل توجه این جشنواره یک روزه بود.  

او افزود: یکی از نکات جالب توجه این جشنواره، استقبال گردشگرانی از نقاط مختلف کشور و جنب‌وجوش عیدانه در نوروز 1402 بود.

\"\"

\"\"

\"\"

 

انتهای پیام/

کد خبر 14020106478710

برچسب‌ها