0

جغور بغور یا جغول بغول از غذاهای محلی استان زنجان می باشد که از دل و جگر و قلوه گوسفند تهیه می شود و بسیار خوشمزه می باشد. در زبان ترکی به آن جیغیر بیغیر می‌گویند که در زبان فارسی به جغور بغور تغییر یافته ‌است. در خوزستان این خوراک با نام حمیسه و در گیلان با نام واویشکا شناخته می‌شود. همچنین در اسکاتلند غذای مشابهی به نام هگیس وجود دارد که خوراک ملی اسکاتلند به‌شمار می آید. این غذا علاوه بر خوشمزه بودن خواص زیادی از جمله غنی از ویتامین A و B همچنین منبع غنی اسید فولیک و همچنین از خستگی زودرس جلوگیری می کند. جغور بغور غذایی پرطرفدار با چاشنی سنت که به نام زنجانی‌ها ثبت ملی شده است. 

کردستان، سرزمین مهربانی، رنگ و موسیقی

مقاله قبلی

مسجد جامع مرند

مقاله بعدی

0 دیدگاه

دیدگاهی بگذارید

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. بخش‌های الزامی مشخص شده اند. *