وي برگزاري نمايشگاه جاذبههاي گردشگري، تاريخي و طبيعي استانهاي کشور، صنايعدستي، هنرهاي سنتي، سوغات محلي و نيز اجراي موسيقي و آيينهاي محلي را در حاشيه جشنواره آش ايراني، اقداماتي کاملاً فرهنگي دانست و تصريح کرد: برگزاري جشنوارههايي که به نوعي فرهنگ و تمدن ايران را معرفي ميکنند، بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرند.
دکتر جعفري با تأکيد بر اينکه معاونت فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از برگزارکنندگان جشنوارههاي فرهنگي حمايت خواهد کرد، گفت: برگزاري چنين جشنوارههايي ميتواند نقش بسيار مؤثري در توسعه گردشگري ايفا کند.
سومين جشنواره آش ايراني، صبح امروز باحضور معاون فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در مجموعه گاوازنگ زنجان گشايش يافت.
بر اين اساس، در اين جشنواره، آشپزها در قالب 4 چهار گروه همه روزه براي بازديدکنندگان آش ميپذند.
در حاشيه جشنواره آش ايراني، غرفههايي براي عرضه و فروش داروهاي گياهي و تغذيه سنتي ايران اختصاص يافته است.
شايان ذکر است سومين جشنواره آش ايراني با حضور 42 آشپز از 25 استان کشور، 13 تا 18 تيرماه در زنجان بر پا خواهد بود.
M/R/116
انتهای پیام/