وي که هنگام زلزله بم در تهران بوده و 70 نفر از اقوام خود را در اين فاجعه از دست داده است افزود: حدود يکسال پيش با ايجاد کارگاهي در منطقه بم، براي 25 نفر جوان و بيمار قطع نخاعي ناشي از زلزله و سرپرست خانوار، اقدام به توليد انبوه اين صنعت کردم، که با استقبال بازار همراه بوده است.
ضيغمي، که هنر ابتکارياش نامزد نشان بينالمللي يونسکو شده است با اشاره به قول مسئولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري بريا توسعه هنرش تصريح کرد: در بازديدي که مسئولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از کارگاه ما در بم داشتند، قول دادتد که تعدادي از توليدات ما را خريداري کنند ولي با وجود گذشت چندين ماه و آماده شدن کارها، هنوز از مساعدت خبري نيست.
وي به اشتغالزايي براي افرادي که در اثر زلزله قطع نخاع شدند و جايي برايشان کار نيست ادامه داد: بيماران ضايعه نخاعي، دست و مغز سالمي دارند ولي متاسفانه در جايي به کار فراخوانده نميشوند و ما در کارگاه براي آنها اشتغالزايي کردهايم.
اين صنعتگر، با تاکيد بر افزايش شاغلين کارگاه خود تا 300 نفر بيان داشت: کارهاي توليدي ما کاملا نو، ابتکاري و با ويژگيهاي قابل رقابت در بازار بينالمللي است که اگر در آن سرمايهگذاري شود ميتواند براي کشور ارزآور باشد.
وي تاکيد کرد: الياف مورد استفاده در کارهاي ما از نظر مقاومت به قدري است که در خانههاي ارگ بم استفاده شده است، علاوه بر اين به دليل حالت ضد آبي که دارد کلاه و لباسهايي که از اين مواد تهيه ميشوند در تابستان خنک و در زمستان مانند باراني عمل ميکنند و در مجموع لباسهايي که با اين الياف تهيه نه فقط زيبايي بلکه کارايي منحصربه فردي دارند.
S/H/119
انتهای پیام/