بهگزارش میراثآریا، محمود مرادی نراقی ۲۱ آذر در جلسه تجلیل از مشارکتکنندگان استان مرکزی در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی گفت: رویکرد استان مرکزی در این نمایشگاه نوآوری در حوزه صنایعدستی بود. اداره کل در این نمایشگاه به کارهای نو تاکید داشت و همین موضوع باعث شد که غرفه استان مرکزی در سطح کشور زبانزد شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی با اشاره به اهمیت صنایعدستی در معرفی فرهنگ و هویت استان، افزود: استان مرکزی در برخی از هنرهای صنایعدستی به دنبال ایجاد پیوست فرهنگی است. برای مثال در پیکرهتراشی ما درنای خاکستری تالاب میقان اراک، پاژن هفتاد قله و… را داریم که کنار صنایعدستی پیوست فرهنگی دارد و باعث معرفی ظرفیتهای استان میشود.
او همچنین به تنوع و غنای هنرهای دستی استان مرکزی اشاره و تصریح کرد: این تنوع نه تنها به غنای فرهنگی استان کمک میکند، بلکه فرصتهای اقتصادی جدیدی را نیز برای هنرمندان و صنعتگران فراهم میآورد.
مرادی نراقی در ادامه به نقش صادرات صنایعدستی در معرفی فرهنگ و ظرفیتهای استان پرداخت و بیان کرد: صادرات صنایعدستی به معنای معرفی فرهنگ غنی و توانمندیهای استان است که باید به آن توجه ویژهای شود. هر قطعه صنایعدستی که به خارج از کشور صادر میشود، نمایندهای از فرهنگ و هنر ماست و این موضوع باید به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی بر لزوم حمایت از هنرمندان و صنعتگران تأکید کرد و گفت: ما باید به هنرمندان خود اعتماد کنیم و با ایجاد بسترهای مناسب، به آنها کمک کنیم تا آثار خود را به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنند. این امر نه تنها به رونق اقتصادی استان کمک میکند، بلکه موجب حفظ و ترویج فرهنگ غنی ما نیز خواهد شد.
او تصریح کرد: تقدیر از هنرمندان برتر و آثار برجسته آنها نشاندهنده توجه ویژه ما به هنر و فرهنگ استان مرکزی است. ما به آینده صنایعدستی استان خوشبین هستیم و امیدواریم با همت هنرمندان و حمایتهای لازم، شاهد رشد و شکوفایی بیشتر این حوزه باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما