هنرمند تهراني، ضمن برشمردن نقش آموزههاي ديني در هنر، افزود: زماني که اعتقادات ديني و مذهبي در افراد وجود دارد به ويژه اگر هنرمند باشند، اين اعتقادات ناخودآگاه در تعامل دين و هنر به مدد ميآيد و هنري ديني را متبلور ميکند.
وي با بيان اينکه زيبايي دين به راحتي ميتواند ارتباط خوبي بين انسانها و مفاهيمي چون نوع دوستي برقرار کند، اضافه کرد: وجه مشترک همه هنرمندان اعتقاد به هدايتکنندهاي است که در آثار نقاشان جلوهگر ميشود.
آراسته درباره نمايان بودن آموزههاي ديني در هنر امروز گفت: نميتوان گفت که آموزههاي ديني به وضوح در هنر ديده ميشود زيرا در برخي فرهنگها نقش دين در هنر پر رنگتر و در برخي کمتر جلوهگر ميشود.
اين هنرمند معتقد است: تفکر ديني و ملي در آثار هنرمندان ايراني از تبلور بيشتري نسبت به ديگر کشورها برخوردار است .
وي ادامه داد: زماني هنرمندان از هنر براي خدمت به مذهب کمک ميگرفتند ؛ اما امروزه مساله هنر گستردهتر است و ميتوان از آن براي انتقال مفاهيم انساني و جهاني همانند عدالت و نوع دوستي استفاده کرد.
آراسته خاطرنشان کرد: باور دارم که اگر کاري از سر صداقت انجام شود خواه در هنر باشد يا غير از آن تاثير الهي خود را خواهد گذاشت.
بنابراين گزارش، سمپوزيوم بينالمللي نقاشي امام علي(ع) تا 12مردادماه در موزه هنرهاي ديني امام علي(ع) برپاست و پس از آن نمايشگاه آثار خلق شده در اين سمپوزيوم برگزار ميشود.
113/
انتهای پیام/