به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"مسعود احمدي‌نيا\"، معاون صنايع‌ دستي مازندران در اين باره گفت: نيروهاي جوان و فعال در شهرها و روستا ها ارزشمندترين پتانسيل‌ در دوره‌هاي سازندگي کشور هستند و آموزش‌هاي فرهنگي به اين قشر، به‌طور حتم در پيشبرد اهداف جامعه تأثيرگذار خواهد بود.

وي افزود: آموزش‌ صنايع‌دستي مي‌تواند نقش اساسي در جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها داشته باشد.

معاون صنايع‌دستي مازندران در ادامه از عقد تفاهمنامه‌اي مبني بر همکاري مشترک ميان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و سازمان بسيج سازندگي نيروي مقاومت بسيج استان مازندران خبر داد و گفت: هدف از انعقاد تفاهمنامه همکاري به منظور دستيابي به تدابير و معلومات نيروهاي بسيجي و توانمندسازي در جهت افزايش درآمد و اشتغال مولد با موضوعات آموزش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي است.

وي يادآور شد: علاوه بر آموزش صنايع‌دستي زمينه‌هاي همکاري درخصوص بررسي وضع موجود، ارائه برنامه و راهکارهاي اجرايي با توجه به وضع موجود و انجام مطالعات و پژوهش‌هاي صنايع‌دستي روستايي و عشايري نيز از ديگر اهداف اين تفاهمنامه است.

احمدي‌نيا با بيان اينکه يکي از اهداف معاونت صنايع‌دستي، آموزش و زنده نگه داشتن هنرهاي سنتي است تصريح کرد: مواد اوليه مورد نياز هنرمند، مربيان مجرب جمعيت آموزش و برگزاري دوره‌هاي آموزش مشخص خواهد شد و پس از پايان دوره آموزشي در مقاطع مقدماتي، پيشرفته و به‌آموزي، گواهي‌پايان دوره صادر مي‌شود.

وي ادامه داد: به تمامي هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي کارت شناسايي اعطا مي‌شود.

معاون صنايع‌دستي مازندران در پايان افزود: از ميان هنرآموختگان هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي هنرمناني که داراي شرايط جهت دريافت تسهيلات بانيک هستند به بانک‌هاي عامل معرفي و وام اشتغال دريافت مي‌کنند.

M/114


انتهای پیام/

کد خبر 1386051653