وي با اشاره به موقعيت خاص طبيعي و اقليمي استان چهار محال و بختياري اعلام کرد: اين استان يکي از بي نظيرترين مناظر جهت پذيرش گردشگر طبيعت است.
وي تاکيد کرد: تاکنون سرمايهگذاري خصوصي براي توسعه زيرساختهاي گردشگري در استان وجود نداشته است و دو عامل ناشناخته بودن استان و عدم ماندگاري توريسم در استان را از مشکلات مهم در جذب گردشگر اعلام کرد و افزود: جاذبههاي گردشگري اين استان بايد به مردم معرفي شود.
وي با اشاره به پروژههاي سفرهاي رئيس جمهور و تصويب چهار منطقه نمونه گردشگري در استان اعلام کرد: بايد اقدامات و برنامهريزيهاي پيشبيني شده در اين چهار منطقه گردشگري اجرايي شود و در راستاي آن با ايجاد سرمايهگذاري بخش خصوصي وضعيت استان چهار محال و بختياري را متحول کرد.
در ادامه اين نشست \"شهرام محمدي\" معاون برنامهريزي استانداري چهار محال بختياري اظهار داشت: قطعهاي از سرزمين ايران در زاگرس مرکزي با نام چهار محال و بختياري وجود دارد که داراي پتانسيلهاي گردشگري بسيار بالايي است.
وي با اشاره به اکوتوريسم، منابع آب ، تالابها و تنوع زيستي در اين استان اعلام کرد : مشکلات عمده توسعه گردشگري اين استان مربوط به زيرساختهاي گردشگري نامناسب آن است که بايد بتوانيم از جاذبههاي موجود در راه رسيدن به توسعه اقتصادي در استان چهار محال و بختياري استفاده کنيم.
وي تاکيد کرد؛ اين استان از لحاظ زير ساخت مشکل دارد و نگرش به توريسم علمي مغفول مانده است. در حالي که با توجه به وجود دانشگاه به عنوان زيرساخت مناسب علمي و درجه حرارت مطلوب در تابستان متاسفانه هنوز اين استان براي برگزاري همايشهاي علمي و ملي انتخاب نشده است.
وي تصريح کرد: تنوع زيستي از دست مايههاي جذب توريسم علمي است و در اين راستا آثار تاريخي، گويشهاي فرهنگي، شناسايي فرهنگ عشايري، اين استان ميتواند مجامع علمي داخلي و خارجي را جذب کند.
وي افزود: علاوه بر پتانسيلهاي موجود، مجاورت با مهمترين قطب گردشگري کشور يعني استان اصفهان ، تعامل با اين استان ميتواند در جذب توريست ورودي اصفهان با در نظر گرفتن مسافت کم موثر باشد.
وي در پايان خاطر نشان کرد: گسترده کردن دامنه شرکتهاي توريستي ميتواند موجب افزايش گردشگري استان چهار محال بختياري شود.
102/
انتهای پیام/