وي با اشاره به افزايش 60 درصدي تعداد طرحها نسبت به سال گذشته، گفت: امسال در شهرستان گلوگاه، بهشهر و نکا 6 طرح، 2 طرح در ساري، 5 طرح در شهرستان جويبار، 26 طرح دريا در بابلسر، فريدونکنار و بهمنمير، 22 طرح در محمودآباد، 13 طرح در نوشهر، 7 طرح در نور، 11 طرح در تنکابن، چالوس و عباسآباد و 8 طرح نيز در رامسر اجرا شده است که از اين تعداد 60 طرح مردانه و 65 طرح زنانه بوده است.
\"رحمت عباسنژاد\" افزود: در اين مدت 20 مجتمع ساحلي و تفريحي توريستي، 400 قايق تفريحي و 25 اسکله تفريحي نيز خدماترساني ميکردند.
عباسنژاد ادامه داد: از کاهش 21 درصدي آمار غريق نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: از 153 نفر آمار غريق گزارش شده 144 نفر آنها در دريا غرق شدهاند که از اين تعداد 112 مورد در سه ماه تابستان اتفاق افتاده است.
وي از طرح آزادسازي سواحل و تمايل نداشتن مجتمعهاي دولتي به اجراي طرح سالمسازي دريا، فصلي بودن طرحهاي دريا و اقتصادي نبود آن براي مجريان طرح از جمله موانع موجود در اجراي درست طرهاي دريا برشمرد و افزود: اختصاص 50 درصد امکانات 52 مجتمع خدمات رفاهي دولتي به مردم و عقد قرارداد 5 تا 10 سال با مجريان طرحهاي دريا براساس \"بند د ماده 63\" قانون برنامه چهارم توسعه در آينده نزديک اقداماتي است که مشکلات موجود را تا حدود زيادي حل خواهد کرد.
\"فرشيد صفايي\"، رئيس شوراي ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور نيز ديگر سخنران اين جلسه از مازندران در سند 20 ساله چشمانداز بهعنوان قطبگردي کشور ياد کرد و گفت: اماکن تاريخي بهدليل پراکندگي زياد چندان قابل دسترس نيست در حالي که جاذبههاي طبيعي در سراسر استان حاضر و قابل برنامهريزي است.
وي از دريا، جلگه، کوهستان و جنگل بهعنوان محصول گردشگري ياد کرد و متذکر شد: برنامهريزي براي چندين مجموعه مثل گوهر تپه، غار هوتو، عباسآباد و احداث 13 موزه در استان مازندران در دستور کار قرار دارد.
M/104
انتهای پیام/