به گزارش ميراث آريا( CHTN) و به نقل از ستاد خبري نخستين همايش کاربرد فناوري اطلاعات و ارتباطات در حفظ ،احيا و توسعه هنرهاي سنتي و صنايع دستي ، دکتر \"اسرافيل شفيع‌زاده\"، کارشناس اقتصاد با بيان اين مطلب درحال حاضر بسياري از تحولات جهاني تحت‌تأثير فناوري اطلاعات و ارتباطات است که از جمله مهمترين اثرات آن از بين رفتن فواصل زماني است.

وي افزود: با استفاده از فناوري اطلاعات، ساز و کارهاي ورود به بازارهاي جهاني شکل جديدي پيدا مي‌کند.

دکتر شفيع زاده با اشاره به اينکه فعاليت‌هاي مرتبط با صنايع‌دستي بخشي از هويت فرهنگي جامعه را تشکيل مي‌دهد اظهار داشت: علاوه بر اين صنايع‌دستي از بعد تجاري و بازرگاني بسيار حائز اهميت است.

وي افزود: با ورود فناوري اطلاعات در تجارت بين‌المللي ،انقلابي عظيم در اين عرصه رخ داد به اين مفهوم که فعاليت‌هاي بازاريابي در ارتباط با کالاهاي توليدي به شکل گسترده تري به ICT متکي شد.

وي با تأکيد بر اينکه بهره‌گيري از فناوري اطلاعات در حوزه صنايع‌دستي، افزايش فروش در سطح جهاني را به‌دنبال خواهد داشت اظهار داشت: استفاده از فناوري اطلاعات گامي مؤثر در راستاي توسعه تجارت و بازرگاني است و مي‌تواند زمينه مثبت شدن تراز بازرگاني را به‌دنبال داشته باشد.

اين کارشناس اقتصادي افزود: استفاده از فناوري اطلاعات اين امکان را براي ما فراهم مي‌کند تا بتوانيم در دوردست‌ترين نقاط جهان صنايع‌دستي ايران را معرفي و به فروش برسانيم.

وي فناوري اطلاعات را بستر مناسبي براي اطلاع‌رساني گسترده در راستاي معرفي صنايع‌دستي ايران در سطح جهاني دانست و خاطرنشان کرد: توسعه حوزه صنايع‌دستي سبب توانمندسازي جوامع کوچک در کشور مي‌شود و نيز توسعه روستايي و مشاغل مرتبط با صنايع‌دستي را به‌دنبال خواهد داشت.

دکتر شفيع زاده همچنين بر لزوم برگزاري نمايشگاه‌هاي مجازي به‌منظور فروش و معرفي صنايع‌دستي اشاره کرد و اظهار داشت: به اين ترتيب علاقه‌مندان مي‌توانند در سراسر دنيا نسبت به خريد اين کالاي فرهنگي که محصول کار هنرمندان ايراني است اقدام کنند.

وي خاطرنشان کرد: گسترش فعاليت‌هاي مرتبط با توليد صنايع‌دستي که در نوع خود فعاليت فرهنگي محسوب مي‌شود چنانچه به فناوري اطلاعات متکي باشد مي‌تواند کوريدورهاي جديد فرهنگي را به‌وجود آورد که به سبب آن سطح آگاهي شهروندان ديگر کشورها نسبت به جامعه ايران افزايش يابد.

116/

انتهای پیام/

کد خبر 1386080858