\"نبي‌اله شهروان\" سرپرست معاونت صنايع‌دستي سازمان ميراث‌فرهنگي،صنايع‌دستي و گردشگري استان کردستان با بيان اين خبر به ميراث‌آريا(chtn) گفت: بعد از چهار ماه تعطيلي کارگاه‌هاي آموزش صنايع دستي به تازگي امر آموزش در آن‌ها از سر گرفته شد.

وي افزود: با تغيير و تحولاتي که در بحث مجريان آموزش صنايع دستي رخ داد، آموزش در کارگاه‌ها مدتي متوقف شد و پس از تکميل شرايط واگذاري امور آموزشي در اين حوزه به بخش خصوصي، آموزش در ‪ ۱۰‬رشته آغاز شده است.

سرپرست معاونت صنايع‌دستي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کردستان فعاليت دوباره مراکز آموزشي را به شهر سنندج مرکز استان کردستان محدود کرد و گفت: با توجه به برنامه‌ريزي انجام شده تا اواخر آبان ماه تمام کارگاه‌هاي آموزشي سطح استان فعال مي‌شود.‌

شهروان تغيير مجريان آموزش بخش صنايع دستي را در کردستان تحولي براي کاهش تصدي گري بخش دولتي و تعميق نظارت آن دانست و افزود: با تبين راهکارهاي موثر براي فعاليت بخش خصوصي، مدت تاخير در امر آموزش استان در شش ماه دوم سال جاري جبران خواهد شد.

اين مقام مسئول فعال شدن مربيان و اساتيد اين صنايع در بخش خصوصي را موجب ارتقاي سطح آموزش و ايجاد رغبت بيشتر ميان مربيان خواند.

وي گفت: مربيان آموزش صنايع دستي از اين به بعد مي‌توانند علاوه بر آموزش هنر جويان، خود توليدکننده باشند.

شهروان با اشاره به تخصيص سه ميليارد ريال اعتبار براي آموزش در بخش خصوصي کارگاه‌هاي صنايع دستي افزود: طبق موافقت نامه‌هاي انجام شده بايد تا پايان سال جاري اين اعتبار در امر آموزش بيش از يک هزار و ‪ ۵۰۰‬هنرجو هزينه شود.


سرپرست معاونت صنايع‌دستي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کردستان با اشاره به تاکيد معاونت صنايع دستي کشور در سفر خود به کردستان در زمينه فعال کردن کارگاه‌هاي آموزشي افزود:تمام کارگاه‌ها بايد طي دو هفته آينده فعال شوند.

خاطرنشان مي‌شود؛ استان کردستان با مساحتي حدود 28203 کيلومتر مربع در غرب ايران قرار دارد و يکي از مراکز اصلي توليد محصولات نازک‌کاري چوب کشور محسوب مي‌شود.

114


انتهای پیام/

کد خبر 1386081955