به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از واحد خبر روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري \"اسفنديار رحيم‌مشايي\" در ديدار با اعضاي فراکسيون گردشگري مجلس با بيان اين مطلب، افزود: تغيير نگاه‌هاي مديريتي در دستگاه‌هاي مختلف نسبت به گردشگري يکي از اقدامات مهمي بود که سازمان با حمايت رئيس‌جمهور پيگيري کرده است. اينکه گردشگري شاهراه اساسي پيشبرد اهداف توسعه کشور است، نگاه جديدي است که به واسطه فعاليت‌هاي طاقت‌فرساي اين سازمان در دولت ايجاد شده است، تا جايي که در دولت نهم به امر گردشگري توجه ويژه‌اي شده، چنانکه تصويب مناطق نمونه گردشگري در سفرهاي استاني يکي از توجهات اساسي دولت در اين حوزه است.

وي حرکت بخشيد به اقدامات انجام شده را نيازمند همکاري همه دستگاه‌هاي اجرايي و بخش خصوصي دانست و گفت: هم‌اکنون سازمان زيرساخت‌هايي را در بخش گردشگري ايجاد کرده تا سرمايه‌گذاران براي سرمايه‌گذاري در اين بخش تشويق شوند.

مشايي در ادامه موضوع حمل و نقل در توسعه گردشگري را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: با اقداماتي که در اين بخش صورت گرفته در سال آينده شاهد پيشرفت توسعه حمل و نقل زميني و هوايي خواهيم بود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ازحضور بخش‌هاي مختلف سازمان در 26 نمايشگاه خارجي تا پايان سال خبر داد و گفت: ايران در نمايشگاه‌هاي قبلي خوش درخشيد و اطمينان داريم که اين روند در ساير نمايشگاه‌ها نيز ادامه دارد.

در ادامه اين ديدار \"ملک‌زاده\" معاون گردشگري سازمان، گزارشي از ادارات اين معاونت ارائه کرد و گفت: تاکنون اين معاونت برنامه‌هاي متعددي را براي توسعه گردشگري انجام داده است که اجراي طرح سفرهاي ارزان‌قيمت يکي از اين برنامه‌ها است.

وي اجراي طرح مذکور را در 6 ماه نخست سال موفقيت‌آميز دانست و افزود: تاکنون 247 هزار و 2 نفر سفر توسط آژانس‌هاي مجري اين طرح به استان‌هاي مختلف سفر کرده‌اند.

ملک‌زاده اجراي سفرهاي همگاني، همه ‌مکاني و همه زماني را از ديگر طرح‌هاي ارائه شده معاونت گردشگري ذکر کرد و گفت: با اجراي اين طرح انگيزه سفر در مردم بيشتر و منجر به فرهنگسازي مي‌شود.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با بيان اينکه در نظر داريم تا پايان سال به تمام کارکنان دولت کارت سفر داريم، اظهار داشت: گردشگران با استفاده از اين کارت از تخفيف 10 تا 60 درصدي هتل‌ها بهره‌مند خواهند شد.

همچنين در اين نشست \"سيدحسن موسوي\" معاون سرمايه‌گذاري‌ و طرح‌ها سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري نيز گفت: تا سال 87 اقدامات مطالعاتي طرح‌ها به پايان مي‌رسد.

وي ادامه داد: پس از پايان کارهاي مطالعاتي با تأمين بودجه استاني و ملي زيرساخت‌ها آماده مي‌شود.

موسوي جذب 20 ميليون گردشگر تا پايان برنامه 20 ساله توسعه کشور را مورد توجه قرار داد و گفت: براي اين گردشگران نيازمند يک هزار هتل جديد با استانداردهاي بين‌المللي هستيم.

معاون سرمايه‌گذاري و طرح سازمان از ساخت 2 هتل 7 ستاره در کيش و رامسر خبر داد و افزود: به سرمايه‌گذاران داوطلب، تسهيلات بدون يارانه و يارانه‌دار اعطا مي‌شود.

وي با بيان اينکه دريافت تسهيلات از بانک‌ها مستلزم زمان طولاني است، افزود: با پيگيري‌هاي انجام شده براي راحتي سرمايه‌گذاران دريافت تسهيلات تنها طي 2 روز از سوي سازمان انجام مي‌شود.

بنابراين گزارش، \"مهدي جهانگيري\"، مديرعامل شرکت توسعه گردشگري نيز در نشست مذکور کوتاه کردن فاصله تصميم‌گيري تا اجراي سرمايه‌گذار را يکي از اقدامات مهم اين شرکت عنوان کرد و گفت: طولاني بودن زمان انجام کارهاي اداري در بخش مختلف دولتي براي سرمايه‌گذاري سبب شده بود که 95 درصد از سرمايه‌گذاران از تصميم خود منصرف شوند.

وي اظهار داشت: تهيه پکيچ‌هاي سرمايه‌گذاري و در اختيار گذاشتن آن به سرمايه‌گذار مشکلات اين بخش را تا حدود زيادي کاهش داد.

جهانگيري، برپايي همايش بين‌المللي گردشگري باحضور رئيس‌جمهور،‌ مقامات دولتي، سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي را نقطه‌ عطف اقدامات اين حوزه دانست و افزود: در اين همايش يک هزار 946 پروژه با هزينه 30 ميليارد دلاري مطرح شد.

جهانگيري رقم جذب سرمايه‌گذاري در آن همايش را 20 ميليارد دلار عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون يک ميليارد دلار آن منجر به سرمايه‌گذاري شده است.

مديرعامل شرکت توسعه گردشگري يادآور شد: در نظر داريم 7 همايش با هدف شناسايي سرمايه‌گذاران خارج از کشور را تا نيمه سال 87 برگزار کنيم.

M/106



انتهای پیام/

کد خبر 1386082260