وي افزود: بهکارگيري ICT ميتواند درآموزش و ارائه راهکارهاي مناسب براي عرضه محصولات صنايعدستي نقش مؤثري ايفا کند.
بقايي با تأکيد بر اينکه تکنولوژي قويترين اهرم بازاريابي است، گفت: بايد از نقش فرهنگي، اقتصادي و در عين حال حفظ هويت ملي شناخت کاملي بهدست آورده و مصرف داخلي را افزايش دهيم تا صنايعدستي، از حالت تزئيني و موزهاي خارج شده و جنبه کاربردي پيدا کند.
قائم مقام سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خاطر نشان کرد : روند توسعه جهان در حال پيشروي است که ما بايد فرصتها و تهديدها را درک کنيم تا بتوانيم فرصتها را مورد بهرهبرداري قرار دهيم.
وي ادامه داد: بازار محصولات ICT يکي از پر رونقترين بازارهاي جهان است.
بقايي با اشاره به اينکه در بخش آ موزش توسعه و ترويج نيازمند تعريف مشخصي از اين حوزه هستيم که امروزه با استفاده از IT مي توان به راحتي با استفاده از لوحهاي فشرده به اين مهم دست يابيم.
قائم مقام سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تأکيد کرد: با استفاده از نوآوريهايي که ICT فراهم کرده ميتوان در راستاي توسعه اقتصاد صنايعدستي در حوزه بازاريابي بسيار مؤثر عمل کرد.
وي تصريح کرد: از طريق لوحهاي فشرده ميتوان زمينههاي آموزش صنايعدستي را با به کارگيري ICT فراهم کرد.
بقايي يادآور شد: با استفاده از فناوري اطلاعات ميتوان با دستيابي به اطلاعات جديد و به روز دنيا در شناسايي بازارهاي هدف و دانستن اينکه کدام محصولات صنايعدستي به چه ميزان و در کدام مناطق دنيا نياز است ميتواند ياريگر خوبي براي صنايعدستي به حساب آيد.
خاطرنشان ميشود ؛ نخستين همايش کاربرد فناوري اطلاعات و ارتباطات در صنايع دستي در تاريخ 27 و 28 آبان ماه در خيابان حجاب، مرکز آفرينشهاي هنري برگزار ميشود.
114/
انتهای پیام/