وي با بيان اينکه بايد ابتدا نحوه ورود IT به صنايع دستي را تعريف کرد، افزود:در حوزه صنايع دستي آموزش الکترونيک و بازاريابي مي تواند کمک فراواني به اين حوزه کند.
بقايي تصريح کرد: برگزاري کلاسهاي دائمي صنايع دستي براي ما مشکل است و اگر بتوان تلفيقي از آموزش حضوري و مجازي را برگزارکرد با استفاده از نرم افزارهايي که قابليت انجام اين کار را داشته باشد ميتوان به اين مهم دست يافت.
وي تأکيد کرد:اينترنت را در آموزش الکترونيک جدي نمي بينم زيرا اين موضوع را در شهرداري نيز تجربه کردهام .چنانچه در موضوع OFF LINE بيشتر نتيجه گرفتهايم .
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري خاطرنشان کرد:اگر بتوان آموزش صنايع دستي را از طريق لوح فشرده و حضوري اجرايي کرد به مرور زمان در آموزش صنايع دستي قدم بزرگي برداشتهايم .
به گفته بقايي حضور نمايشي در اينترنت براي اجراي برنامهها کارساز نيست و يکي از ضعفهاي ما نيز استفاده از سيستمهاي سخت افزاري دنياست که چندي ديگر وارد بازار ايران خواهد شد.
وي تصريح کرد: بايد مخاطب را درنظرگرفت و براساس آن برنامه ريزي کرد. ضمن آنکه به طورکلي بايد کاربرديتر به اين موضوع نگاه کرد.
بقايي با اشاره به اين موضوع که آموزش الکترونيک را در صنايع دستي جدي بگيريد چون با آن آموزش صنايع دستي منطق مي يابد، خاطرنشان کرد:يکي از بحرانهاي اجتماعي بزرگ صنايع دستي اين است که معمولا افراد براي سرگرمي به دنبال اشتغال دراين حوزه هستند .در مورد فروش نيز هرچه کاتالوگ و بورشور ارائه شود فايده اي ندارد ولي استفاده از ITبراي معرفي اقلام ،توليدات و تبادل اطلاعات مي تواند مفيد باشد.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي به اين موضوع که سايتي براي بازاريابي و فروش صنايع دستي وجود نداشته است اشاره کرد و گفت: اگر پورتالي طراحي شود که به توليدکنندگان خدمات ارائه دهد ميتواند براي صنايع دستي موثر باشد.
وي تصريح کرد:لزومي ندارد دراين خصوص تکتک افراد اقدام به ايجاد سايت کنند بلکه سيستمهاي دولتي ميتوانند بستر ايجاد پورتال و سايت صنايع دستي را فراهم کرده و ادامه کار را به توليد کننده واگذار کنند.
بقايي ادامه داد :در تمامي حوزهها حتي در حوزه کاوش و مرمت بايد مردم را وارد کرد؛ چه درحال حاضر تعداد زيادي فارغ التحصيل در رشته باستان شناسي درکل کشور وجود دارد که سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نميتواند براي همه اين افراد اشتغال ايجاد کند درحالي که اين افراد در شرکتها و مؤسسات غير دولتي ميتواند فعال شود واين سازمان به جاي هيأت کاوش ،هيأت ناظرداشته باشد.
وي تصريح کرد: بايد به سمتي حرکت کنيم که کارها را به مردم واگذار کنيم و اين تنها راه نجات سه حوزه ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري است.
بقايي در بخش ديگري از صحبتهاي خود به بودجه سال 1387 اشاره کرد و گفت: دربودجه سال 1387 سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري نبايد سايت ايجاد کند بلکه به سمت اجرايي شدن برود. بايد به تشکيل موسسات مردمي کمک کرد و ما در اين ميان نقش ناظر داشته باشيم.
بقايي با تأکيد بر اينکه تکنولوژي قويترين اهرم بازاريابي است افزود: بايد از نقش فرهنگي، اقتصادي و در عين حال حفظ هويت ملي شناخت کاملي بدست آوريم.
وي ادامه داد: بازار محصولات ICT يکي از پررونقترين بازارهاي جهان است.
به گفته قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي در بخش آموزش، توسعه و ترويج نيازمند تعريف مشخصي از اين حوزه هستيم که امروزه با استفاده از IT ميتوان به راحتي با استفاده از لوحهاي فشرده به اين مهم دست يابيم.
وي تأکيد کرد: با استفاده از نوعآوريهايي که ICT فراهم کرده ميتوان در راستاي توسعه اقتصاد صنايعدستي در حوزه بازاريابي بسيار مؤثر عمل کرد.همچنين از طريق لوحهاي فشرده ميتوان زمينههاي آموزش صنايعدستي را با بکارگيري ICT فراهم کرد.
اخبار تکميلي متعاقبا ارسال ميشود.
114
انتهای پیام/