به گزارش ميراث آرياchtn)) و به نقل ازسازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي،دکتر توسلي در اين ديدار اظهار داشت: توانمنديهاي علمي و پژوهشي دانشگاههاي جمهوري اسلامي ايران بر اهل علم پوشيده نيست.
برگزاري کنفرانسهاي بين المللي در زمينه هاي مختلف علمي در دانشگاههاي ايران، نشان از توجه محافل علمي و پژوهشي جهان به تحقيقات ارزشمند دانشمندان و پژوهشگران ايراني است.
وي در ادامه افزود:خانه فرهنگ جمهوري اسلامي ايران براي گسترش روابط علمي _ فرهنگي با کشور متوقف فيه و بويژه با گروههاي علمي و پژوهشي شهر کراچي جايگاه خاصي قايل است. براي رسيدن به سطحي ايده آل از روابط ، نياز به داشتن تعريفي جامع از درخواستهاي علمي و پژوهشي است. قطعا گروه تاريخ دانشگاه کراچي مي تواند در اين رابطه سهمي بزرگ داشته باشد، زيرا بيش از هر گروه ديگري در خصوص مشترکات تاريخي و فرهنگي دو ملت بزرگ ايران و پاکستان آگاهي دارد و مي تواند اين آگاهي را بنحو بهتري ترويج نمايد.
خانم پرفسور\" نرگس رشيد\" رئيس گروه تاريخ دانشگاه کراچي نيز گفت :نگاه به جمهوري اسلامي ايران و در واقع به فرهنگ و تمدن ايراني- اسلامي براي ما که به کاويدن ريشه هاي علمي روابط تاريخي ملتها مشغوليم، نگاه بسيار روشن و گرانبها و پر از درس و تجربه است. تداوم روابط گسترده تاريخ پيشين اين دو ملت بزرگ آرزوي ماست.
وي در ادامه افزود: بهمين خاطر علاقه منديم به عنوان نخستين گام در گسترش روابط علمي - پژوهشي با ايران، براي برگزاري سميناري مشترک برنامه ريزي شود. نيز براي توسعه اين روابط درخواست داريم که گروهي از دانشجويان ما براي آشنايي با همتاهاي ايراني خود از کشور شما بازديد کنند. همچنين بتوانيم با يکي از دانشگاههاي شما تفاهمنامه همکاريهاي علمي و پژوهشي انعقاد نماييم.
وابسته فرهنگي و رئيس خانه فرهنگ جمهوري اسلامي ايران در کراچي هم در پايان در خصوص برگزاري سمينارمشترک گفت:پيشنهاد مي شود روي موضوع \" بررسي روابط تاريخي و علمي و فرهنگي ايران و پاکستان ازآغاز تا امروز\" کاري مشترک صورت گيرد. اين سمينار مي تواند با مشارکت يکي ازگروههاي تاريخ دانشگاههاي ايران باشد.
120/

انتهای پیام/

کد خبر 1386090452