وي ادامه داد: در تمام دنيا اقتصاد يک مقوله پردرآمد است که بايد از طريق واسطهها، تعامل ميان هنرمند و مخاطب ايجاد شود. اين واسطهها ميتوانند نگارخانهها، مجموعهدارها و کساني باشند که چنين داد و ستدهايي انجام ميدهند.
اين استاد دانشگاه يادآور شد: هنرمند هم وقتي کار ميکند، دوست دارد کارش دست به دست بچرند، به ميان مردم برود و در نگارخانهها به نمايش گذاشته شود مانند نويسندهاي که رماني مينويسد و عدهاي هم رمانهاي را ميخرند که به اصطلاح تبادل انديشه و ارتقاي فرهنگي صورت ميگيرد.
وي ادامه داد: هنرمند هم بايد کار خودش را انجام دهد. اگر بنا باشد هنرمند اول فکر کند کاري انجام دهد که به فروش رود، قطعاً به خطار رفته است. او بايد راهش را ادامه دهد و خريدار و واسطه هم کار خود را صورت دهند.
اسکندري افزود: وقتي اين تبادل انجام شد، اقتصاد هنر هم رونق ميگيرد و هر دو طرف سود ميبرند يعني وقتي هنرمند کار کند، بازار کار پررونقي فراهم خواهد شد که از اين طريق افراد زيادي ميتوانند ارتزاق کنند.
اين استاد دانشگاه سپس برپايي نمايشگاههاي فروش هنري را در بهبود وضعيت اقتصادي هنرمندان مؤثر ارزيابي کرد و گفت: نمايشگاههاي فروش کار خيلي خوبي است من هم هميشه تأکيد کردهام و دلم ميخواست هنرمندان که از مظلومترين اقشار جامعه هستند به نحوي گذران زندگي کنند تا کار فرهنگي خود را ادامه دهند.
اين گزارش ميافزايد: نمايشگاه فروش پاييزي آثار نقاشي و مجسمه در سعدآباد از يکم آذر شروع و تا 25 اين ماه ادامه خواهد داشت.
M/114
انتهای پیام/