\"آرش کوشا\" تصريح کرد: مشکلات و موانع مربوط به اجراي 400 پروژه و منطقه پيشتاز پيشبيني شده در سند ملي طبيعتگردي در نشست منطقهاي مديران سازمانهاي عضو کميته ملي طبيعتگردي شرق و شمال شرق کشور بررسي شد.
وي تصريح کرد: تامين زيرساخت سايتهاي پيشتاز در سال 87 يکي از برنامههاي جدي کميته ملي طبيعتگردي است.
کوشا خاطرنشان کرد: در نشست مديران سازمانهاي عضو کميته ملي طبيعتگردي شرق و شمال شرق کشور مديران استانها نظرات مربوط به پروژههاي هر استان و نقد و نظرهايي که دستگاهها در حوزه ماموريتي و وظايف ذاتي خود نسبت به پروژههاي پيشتاز مشکلات و موانع و يا پيشنهادات و راهکارهايي که مد نظرشان بود، ارئه کردند.
دبير کميته ملي طبيعتگردي گفت: در اين نشست خود دستگاهها با هماهنگي سازمان ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري زيرساختهاي مورد نياز مناطق خودشان را اعلام کردند تا بتوانيم در سال 87 از محل اعتبارات عمراني فصل گردشگري براي ايجاد زير ساختهاي مورد نياز تامين اعتبارات کنيم.
کوشا افزود: در اين زمينه هماهنگيهايي نيز با معاونت سرمايهگذاري و کارآفريني انجام شده است.
دبير کميته ملي طبيعت گردي گفت: در اين نشست همچنين مديران استانها در خصوص سايتهايي که در نرم افزار اکوتوريسم مطرح شده و تا 4 هزار سايت هم قابل افزايش است را بررسي کرده و نظرات خود در خصوص چگونگي اولويت بندي آنها را اعلام کردند.
وي تصريح کرد: يکي از مهمترين دستاوردهاي اين نشستها هماهنگي بين مديران ارشد استانها است و اين همکاريها ميتواند در تحقق اهدافي سند ملي طبيعتگردي موثر باشد./105
انتهای پیام/