خانواده کمالي کشاورز بودند وي نيز دوران نوجواني را در کنار تحصيل با کشاورزي گذراند و اندک اندک در چند سفر به مشهد و کرمان فعاليتهاي تجاري محدودي را در زمينه نخ و پشم آغاز کرد. زنده ياد استاد عليرضا يزدان پناه از قضاي روزگار يکي از مشتريان استاد عباسنژاد ميشود و از اين مرحله به بعد سرنوشت وي دگرگون ميشود.
استاد يزدان پناه در آغاز شاگرد خود را به برپايي چند دار قالي ترغيب ميکند و خود وظيفه رنگآميزي خامه ها را برعهده ميگيرد و کمکم با بروز استعدادهاي شاگرد و گسترش حجم کار، رنگرزي نيز به شاگرد واگذار ميشود.
عباس نژاد با بهرهگيري از دانشي که فراگرفته و با استفاده از ابتکارهاي ذوقي خود، نيازهاي کارگاه را به خوبي برآورده ميسازد و به تدريج مورد مراجعه ديگر توليدکنندگان فرش نيز قرار ميگيرد.
دست تقدير ديگر بار وي را با فرزانهاي ديگر به نام استاد \"حبيب ا... کمال زاده\" که از طراحان بنام کرمان بود آشنا ميکند و از اندوختههاي اين استاد نيز بهره بسيار ميبرد.
استاد در سال 1340 به مشهد مقدس مهاجرت ميکند و در کارگاههاي رنگرزي متعددي مشغول کار ميشود و چنان شهرتي مييابد که با گشايش شرکت فرش آستان قدس رضوي از وي به عنوان استاد کارگاه رنگرزي دعوت به کار ميکنند. استاد مي پذيرد و سالها در اين کسوت به فعاليت ميپردازد.
اين گزارش حاکيست؛ مرکز ملي فرش ايران طي آييني که در روز شنبه 15 ديماه امسال برگزار کرد از اين استاد پيشکسوت رنگرزي در کنار برخي ديگر از هنرمندان اين عرصه تجليل کرد.114/
انتهای پیام/