وي ادامه داد: اقدامات زيادي براي تغيير نگاه سنتي بر فرش وجود دارد که بالا بردن سرعت در توليد فرش در اين زمينه مي تواند ياري گر، دست اندکاران عرضه فرش باشد.
رئيس مرکز ملي با اشاره به اينکه مي توان از کارهاي مطالعاتي و تحقيقاتي در اين باره بهره برد، افزود: آنچه ناشي از اين تحقيقات مطالعاتي است فرش خلوت با هارموني رنگ و سرعت بالا در توليدات هم رضايت مصرف کننده را بالا برده و هم هزينهها را کاهش ميدهد.
فرجي ادامه داد: با بهره برداري از ابزارهاي نوين که متناسب با ارگانيزم بدن انسان است، هم آسيب کمتري به بافنده فرش وارد ميشود و هم کيفيت فرش توليدي دو چندان ميشود.
وي با بيان اينکه شناسايي بازار هدف و اينکه نياز بازار با توليدات ايجاد شده هماهنگ باشد. بايد در دستور کار مسئولان قرار بگيرد، گفت: با اجرايي شدن اين حرکت، توليد هدفمند شده و مصرف کننده آمادگي پرداخت هر هزينه اي را براي خريد کالاي توليد شده دارد.
مدير مرکز فرش ايران افزود: در دنياي امروز تجار و صادرکنندگاني صاحب رشد و شکوفايي بوده اند که با اطلاع از بازار داخل و خارج از کشور، اقدام به توليد بازار براي توليداتشان کرده اند.
مرتضي فرجي در خصوص اقدامات انجام شده در زمينه حمايت از اين عرصه گفت: سعي کرده ايم با توليد فيلم فرش ايراني و ياري گرفتن از کارگردانان بزرگ هنر، در کنار حمايت از چندين فيلم سينمايي همچنين فراهم کردن زمينههايي براي حضور هر چه بيشتر دانش آموختگان اين حوزه زمينهاي براي حرکت روز به روز توليدات داخلي با نيازهاي جهاني فراهم کنيم./111
انتهای پیام/