وي ادامه داد: به موازات پيشرفت بشر، توسعه فناوري و افزايش رفاه عمومي در جهان امکان و ميل گردشگري در بين شهروندان افزايش يافته و روز به روز به ابعاد گردشگري در دنيا افزوده ميشود.
وي افزود: تعداد گردشگران تا سال 2020 دو برابر شده و اين افزايش بنا به بررسيهاي انجام شده در مناطق آسيا و به ويژه کشورهاي حوزه خليج فارس و آمريکاي لاتين بيشترين سهم را به خود اختصاص خواهد داد.
وي در ادامه با اشاره به رشد 13 درصدي کشورهاي خليج فارس در صنعت گردشگري تصريح کرد: منطقه خاورميانه و کشورهاي حوزه خليج فارس گوي سبقت را در صنعت گردشگري ربودهاند. اين رشد را ميتوان ناشي از اتخاذ تدابير مهم در اين صنعت و وجود جاذبههاي گردشگري متنوع در اين منطقه و به ويژه ايران دانست.
وزير امور خارجه ادامه داد: ميراث فرهنگي شالوده اصلي گردشگري ايران است و تنوع تاريخي و فرهنگي زمينه تعاملات موثر و کارآمد بينالمللي را فراهم کرده است و ايران به عنوان کشوري اسلامي و در حال توسعه با برخورداري از آثار دلانگيز و جاذبهها و چشم اندازهاي زيبا ظرفيتي عالي براي جذب گردشگر دارد.
وي همچنين با اشاره به ميزباني ايران براي همايش ها و کنفرانس هاي مختلف گردشگري گفت: تدوين طرح هزار مسير گردشگري از جمله طرح هايي است که مورد استقبال سازمان WTO قرارگرفته است و اين سازمان طي مکاتبات خود با وزارت امور خارجه اجراي اين طرح را مورد تاييد قرار داده است.
منوچهر متکي ادامه داد: ايران با همکاري آژانس هاي سازمان ملل متحد ، همکاري هاي مشترکي را در دست تهيه و مطالعه دارد، که طرح آن ها طي ماه هاي آينده نهايي خواهد شد.
وي در پايان افزود: نام ايران عصاره تلاش ملت ايران در تمدن جامعه بشري است و ايران و ايراني به درستي سرفصل مهم هجرت و گردشگري را که در آموزه هاي ديني ما به آن تاکيد شده به درستي در دستور کار خود قرار داده است ./102
انتهای پیام/