وي ادامه داد: پايين بودن نسبي قيمت تمام شده توليد گليم در کنار توجه به کيفيت در سطح استان در صورتي که سياستهاي حمايتي را همراه داشته باشد، زمينه رونق افزايش توليدات و صادرات بيشتر اين محصول را فراهم ميکند.
اين صنعتگر صنايع دستي با بيان اينکه رونق صنايع دستي در استانهاي مختلف کشور نيازمند صرف هزينه و زمان طولاني است، اظهار داشت: تحمل اين موقعيت در توان همه صنعتگران و توليدکنندگان نيست چراکه آنها از اين طريق امرار معاش ميکنند.
عليزاده افزود: در حال حاضر تحمل شرايطي چون نبود بازار و ورود توليداتي که قابل رقابت با توليدات داخلي زده اند از حوصله صنعتگران خارج شده است، گفت: اين خود زمينهاي را فراهم کرده است که هنرمندان علاقهاي به ادامه راه خودشان توسط فرزندانشان نداشته باشند.
وي با اشاره به اينکه در سالهاي گذشته به علت تمرکز فعاليت صنعتگران استان در رشتههاي جديد هنري و صنعتي توجه به رشتههاي بومي به حداقل رسيده، تصريح کرد: فقط تعداد انگشت شماري از هنرمندان به صورت انفرادي در اين رشتهها فعال هستند.
هنرمند اردبيلي گفت: رونق صنايع دستي استان نيازمند ايجاد نمايشگاههاي دايمي و مجتمعهاي متمرکز براي ارايه توانمنديهاي هنرمندان استان در شهرها و مناطق روستايي و عشايري است./111
انتهای پیام/