حميد بقايي با اشاره به شرايط واگذاري اين موسسات به کانون جهانگردي و اتومبيلراني تصريح کرد: بنا شد که کانون در وهله اول اين موسسات را ساماندهي کرده و در مرحله بعد نسبت به واگذاري آنها اقدام کند.
وي افزود: همچنين مقرر شده که استانداردسازي به تفکيک رشتهها توسط کانون جهانگردي و اتومبيلراني اجرا شود.
بقايي گفت: مرحله سوم اخذ مجوز از وزارت علوم و دستگاههاي مسئول از جمله دانشگاه علمي و کابردي است و مجوزهايي که در اختيار کانون است، ميتواند در اختيار افراد يا موسساتي که استانداردهاي لازم براي برگزاري دورههاي آموزشي اين رشتهها را داشته باشد، قرار گيرد.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه اين اقدامات در راستاي خصوصيسازي انجام گرفته است، تصريح کرد: امکانات دولتي در بسياري از حوزهها جوابگو نيست، اما بخش خصوصي ميتواند با کانون جهانگردي و اتومبيلراني در اين زمينهها به روشهاي مختلف مشارکت کند و کانون نيز حمايتهاي لازم را انجام دهد.
بقايي گفت: در اين زمينه بايد موسسه آموزشي با سهام 51 درصد کانون جهانگردي و اتومبيلراني و 49 درصد بخش خصوصي بايد تاسيس شود و 51 درصد بخش خصوصي نيز پس از بوجود آمدن شرايط لازم به بخش خصوصي واگذار شود.
وي با بيان اينکه دولت نهم از مرحله شعار درباره خصوصيسازي عبور کرده و به مرحله عملي رسيده است، تصريح کرد: بعد از 10 سال هتلهاي لاله به بخش خصوصي فروخته شد و اميدواريم بتوانيم جشن خصوصيسازي را نيز برگزار کنيم.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فعاليت امداد خودروي کانون جهانگردي و اتومبيلراني را از جمله ديگر نمونههاي همکاري با بخش خصوصي ذکر کرد و افزود: پيش از اين اقدامات توسط خود کانون انجام ميشد، اما با نظارت سازمان بازرسي تمام وسايل نقليه فروخته و امدادخودرو به بخش خصوصي واگذار شد.
بقايي با اشاره به نحوه استفاده از متخصصان لازم براي امر آموزش تصريح کرد: در تمام زمينهها از نظر متخصصان و کارشناسان بهرهبرده شده است./105
انتهای پیام/