وي با اشاره به اينکه از آغاز اين طرح طبق مصوبات هيأت وزيران، راه اندازي بازارچههاي صنايع دستي براي هفت شهر در سطح استان در نظر گرفته شد، اظهار داشت: شهرهاي طالش، بندرانزلي، لاهيجان و صومعه سرا مرحله نهايي را در بحث انتخاب زمين پشت سر گذاشتهاند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان ادامه داد: براي تعرفه شدن اين زمينها ويژگيهاي مختلفي از سوي گروه مشاوران اجرايي طرف توجه قرار گرفته است که برخورداري از جاذبههاي گردشگري، دسترسيي آسان به مکان، برخورداري از ويژگيهاي اقتصادي و نداشتن ويژگي آسيب رساني به محيط زيست از جمله اين ويژگيها است.
قاسمي با بيان اينکه در مورد زمينهاي پيشنهادي شهرداري سه شهرستان استان گيلان هنوز اتفاق نظري صورت نگرفته است، افزود: زمينهاي پيشنهادي در شهرهاي فومن، رشت و آستارا از نظر مشاور مناسب براي راه اندازي بازارچه صنايع دستي نيست و هنوز تعرفه نشده است.
وي تصريح کرد: در صورت نرسيدن به توافق براي دريافت زمينهاي مناسب راه اندازي اين بازارچهها با شهرداري اين شهرستانها، از ارگان ديگري براي حمايت در اين زمينه ياري مي گيريم.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي با تأکيد بر اينکه در استان گيلان با توجه به برخورداري از شرايط گردشگري مناسب، از شرايط مناسبي براي ايجاد اين بازارچه ها برخوردار است، بيان داشت: طرح بازارچههاي صنايع دستي رابا توجه به همين رويکرد، در نقاط پر تردد گردشگري تعريف کردهايم.
ساسان قاسمي خاطر نشان کرد: طبق برنامه ريزيهاي انجام شده و با توجه به بودجه در نظر گرفته براي اين پروژهها تا سه سال آينده برنامه ريزيهاي انجام شده در زمينه مطالعه و ايجاد زيرساختهاي لازم به پايان ميرسد./111
انتهای پیام/