آموزش داوران بين المللي در سال جاري اجرا مي‌شود

به گزارش ميراث آريا( chtn) حسين هاتفي فارمد در مراسم گشايش داوري اعطاي نشان اصالت يونسکو در اصفهان با بيان اين مطلب افزود: هنگامي که از گليم ياد مي کنيم تنها از يک نوع گليم نام نمي بريم بلکه به 90 نوع گليم اشاره مي‌کنيم.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: درمحصول پته نيز هم اکنون بيش از 110 نوع و در سفال نيز 79 نوع سفال طراحي و ساخته مي‌شود.

هاتفي با اشاره به اين که البته هنوز در بخش صنايع دستي بسته بندي مناسبي وجود ندارد اظهار داشت: براي نمونه خاتون در کارتون‌هاي شوينده و سيگار عرضه مي‌شود.

وي با بيان اين که در حال حاضر برنامه‌ريزي‌هاي بسياري در حوزه بسته‌بندي صنايع دستي طراحي و در حال اجراست تصريح کرد: با توجه به اين که سرمايه گذاري‌هاي مناسبي که در اصفهان انجام مي‌شود بنابراين مي‌توان در اين شهر بسته‌بندي صنايع دستي را آغاز و عملياتي کرد.

به گفته معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي: هم اکنون در مقوله‌هاي ايجاد شهرک‌ها و بازارچه‌هاي صنايع دستي نيز برنامه‌ريزي‌هاي متفاوتي صورت گرفته است.

هاتفي اضافه کرد: البته در اين راستا ايجاد دفتر unwto به منظور آموزش افراد در زمينه توليد صنايع‌دستي بايد به صورت جدي مورد توجه قرار گيرد.

وي با بيان اين که در حال حاضر براي حضور صنايع دستي در کشورهاي منطقه برنامه‌ريزي‌هاي بسياري داريم ادامه داد: هم اکنون بيش از 157 اثر از بين انبوهي از آثار، براي دريافت نشان اصالت يونسکو برگزيده شده اند.

به گفته اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري: در اين راستا سازمان ميراث فرهنگي قصد دارد در آينده اي نزديک نشان مرغوبيت هنرمندان کشور را طراحي کند، براي اجراي اين طرح از سراسر کشور آثاري ارسال شده و داوران داخلي آنها را انتخاب مي‌کنند.

وي در پايان از طراحي و اجراي برنامه‌هاي آموزشي داوران بين الملي را در سال جاري خبر داد و تاکيد کرد: اميد است از اين طريق در توليد توسعه و ترويج و احيا گام‌هاي بلندي به جلو برداريم ./118

انتهای پیام/

کد خبر 1387071430