علي نجف آبادي با اشاره به اينکه بستهبندي مناسب توليدات وارداتي علت ديگر انتخاب و برگزيده شدن اين محصولات است، اظهار داشت: اين در حالي است که در کشور ما به دليل نبودن اين امکان، فروشندگان گرانقيمتترين آثار صنايع دستي را در داخل جعبههاي غير مرتبط و يا نايلکس به مشتريان تحويل ميدهند.
وي ادامه داد: با توجه به اينکه امروز مسئولان عنوان ميکنند که نميتوان از ورود صنايع دستي کشورهاي ديگر ممانعت کرد، جلوگيري از ورود عمده اين توليدات شايد زمينهها را براي بازگشت توليدات داخلي به جايگاه اصلي خود باز کند.
اين فروشنده صنايع دستي با بيان اينکه در کشورمان با کمبود سرمايه گذاراني که به طور مستقيم روي توليدات صنايع دستي سرمايه گذاري کند، روبرو هستيم، اظهار داشت: کشورهاي همسايه چون ترکيه، چين و پاکستان سودهاي کلاني را از تصاحب بازارهاي جهاني و سرمايهگذاري ملي بر روي اين توليدات نصيب خود کرده اند.
نجف آبادي تصريح کرد: همگام با کاهش گردشگران خارجي، مغازههاي صنايع دستي ميدان نقش جهان نيز با کاهش فروش به مسافران خارجي روبرو شدهاند ضمن اينکه توليدات خارجي موجود در بازار نيز به دليل بالا نبودن تعرفههاي گمرکي، به راحتي بازار صنايع دستي اصفهان را با مشکل روبرو کردهاند.
وي با تأکيد بر اينکه سياستهاي تشويقي و تنبيهي دولت براي حمايت از فعالان صنايع دستي کشور ناکافي است، گفت: جوايز صادراتي براي صادر کنندگان صنايع دستي نيز به اندازهاي نيز که زمينه سرمايهگذاري آنها را در اين بخش فراهم کند.
علي نجف آبادي خاطرنشان کرد: اگر تمهيداتي براي صنايع دستي داخلي در نظر گرفته نشود و تعاونيها تقويت نگردند، به زودي شاهد فراموش شدن اين هنر اصيل خواهيم بود، در صورتي که اين صنعت به راحتي ميتواند بخش اعظم مشکلات بيکاري را حل کند.
اين هنرمند اصفهاني يادآور شد: به علت کسادي بازار، بسياري از مالکان مغازههاي خود را به اسباب بازي فروشي و بستني فروشي تغيير دادهاند که قلباً راضي نيستند و شرايط آنها را به اين وضعيت کشانده است./111
انتهای پیام/