وي با اشاره به اينکه موفقيت صنعتگران و توليد کنندگان همداني در توليد سفال برتر کشور در طول سالهاي اخير، منجر به حضور 3 غرفه از اين توليدات در اين نمايشگاه شده است، اظهار داشت: سفال، نقاشي بر روي سفال و تنديس سفال اين غرفهها را تشکيل ميدهند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان همدان ادامه داد: چرم، منبت و معرق چوب از ديگر صنايعدستي هستند که در اين نمايشگاه حضور دارند.
جعفرپور با بيان اينکه صنايع دستي همدان در بخش توليد زنده اين نمايشگاه نيز شرکت کرده است، گفت: صنعتگران همداني در اين نمايشگاه نيز توليد زنده سفال لاله جين را به نمايش گذاشته اند.
وي تصريح کرد: همچنين همزمان با آغاز نمايشگاه منطقهاي صنايع دستي در سمنان، نشست همانديشي هماهنگي و بررسي راهکارهاي اجرايي احداث شهرکها و بازارچههاي صنايع دستي نيز برپا ميشود که استان همدان نيز به عنوان يکي از استانهايي که مرحله اول اين طرح را به پايان رسانده در اين نشست شرکت ميکند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان همدان خاطرنشان کرد: همچنين تجربيات استان همدان در خصوص خوشههاي صادراتگراي سفال لاله جين به عنوان يکي ديگر از دستاوردهاي استان مورد بررسي قرار ميگيرد.
گفتني است هشتمين نمايشگاه سراسري صنايع دستي کشور از 6 تا 10 آبان ماه جاري با 210 غرفه و با حضور 30 استان کشور در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي شهرستان اراک برپا است./111
انتهای پیام/