وي با اشاره به اينکه همزمان با برپايي اين نمايشگاه جمعي از هنرمندان و صنعتگران را براي شرکت در کلاس توجيهي چگونگي داوريهاي نشان اصالت دعوت ميکنيم، اظهار داشت: با توجه به کمبود فضايي که در برگزاري اين کلاس داريم، هنرمندان را به صورت انتخابي در اين جلسه توجيهي شرکت ميدهيم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گيلان ادامه داد: اين معاونت در حدود 70 نفر از صنعتگران و هنرمندان شاخص خود در بخش صنايع دستي را براي شرکت در کلاس توجيهي چگونگي دريافت نشان اصالت براي توليدات صنايع دستي دعوت ميکند.
قاسمي با بيان اينکه اين جلسه در گام اول به معرفي دقيق آثار برگزيده مي پردازد، گفت: چگونگي خلق آثار صنايع دستي با توجه به معيارهاي سازمان يونسکو براي دريافت نشان اصالت در کنار بيان علل ضعف آثار رد شده، از اهداف برپايي اين جلسه توجيهي است.
وي تصريح کرد: دبير اجرايي داوريهاي مهر اصالت در سال جاري و مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور به عنوان مدرس اين کلاس توجيهي در استان گيلان حضور مييابد.
گفتني است همزمان با برپايي نمايشگاه سراسري صنايع دستي گيلان در محل پارک بازار شهرستان لنگرود، بخشي نيز به نمايش آثار برگزيده نشان اصالت اختصاص يافته است.
لازم به ذکر است نمايشگاه آثار برگزيده داوريهاي مهر اصالت 27 تا 30 آذرماه و کلاس توجيهي نشان اصالت نيز 29 همين ماه در لنگرود برپا ميشود.
111/
انتهای پیام/