رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، ابراز اميدواري کرد: با ايجاد رشته هايي مانند مرمت وموزه داري که ارتباط بيشتري با سازمان ميراث فرهنگي دارند، همکاري سازمان ميراث فرهنگي و دانشگاه شکل جدي تري به خود بگيرد و از اين ره آورد، امکان پيشرفت علمي و فني در اين عرصه بيش از پيش فراهم شود.
محمدي ضمن تبريک هفته پژوهش ، اين هفته را فرصت مغتنمي براي بررسي مجدد تحقيقات انجام شده دانست و گفت: در اين هفته مي توان با نگاهي به گذشته، برنامه ريزي دقيق تري براي آينده انجام داد و با گسترش فرهنگ تحقيق و پژوهش، خصوصا در محيطي تخصصي مانند دانشگاه علمي کاربردي، مسائل زيادي را از پيش روي نسل هاي آينده برداشت.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي که در جمع مسئولين و دانشجويان دانشگاه جامع علمي کاربردي سخن مي گفت، به توجه ويژه سازمان نسبت به فعاليت هايي که در حيطه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است، اشاره کرد و افزود: سازمان ميراث فرهنگي تا حد امکان در دسترسي به اطلاعات و انجام تحقيقات مرتبط، دانشجويان را حمايت مي کند.
وي همچنين گفت: تغيير مکان دانشگاه علمي کاربردي و مستقر شدن در مکاني تاريخي و فرهنگي مانند مقبره دوکمال ( باغ کمال ) ، به طور مسلم ، نتايج بلندمدت زيادي خواهد داشت و کسي نمي تواند تاثير حضور در چنين مکاني را انکار کند.
محمدي در پايان ابراز اميدو اري کرد با تکميل و گسترش محوطه دانشگاه، امکان فعاليت هاي بيشتري براي دانشجويان اين دانشگاه فراهم شود.
دانشگاه جامع علمي کاربردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري
آذربايجان شرقي از سال 1382 با جذب دانشجو در رشته هنرهاي چوبي فعاليت خود را آغاز کرده و هم اکنون بيش از 300 دانشجو در مقطع کارداني رشته هاي هنرهاي چوبي، گرافيک، نقاشي ايراني و خدمات جهانگردي در اين دانشگاه در حال تحصيل هستند. اولين گروه از دانشجويان مقطع کارشناسي رشته جهانگردي از بهمن ماه امسال تحصيلات عالي خود را آغاز خواهند نمود.همچنين سه رشته امور فرهنگي، روابط عمومي و هتلداري نيز به زودي به مجموعه رشته هاي دانشگاه جامع علمي کاربردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزوده مي شوند./106
انتهای پیام/