معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور با اشاره به پيشينه فعاليتهاي اين حوزه در کشور گفت: تشکيلات موجود از سال 1342 فعاليت خود را آغاز کرد و تاکنون فراز و نشيبهاي زيادي را به خود ديده است.
حسين هاتفي فارمد با بيان اهميت توجه هرچه بيشتر مسئولان به مشکلات اين بخش اظهار داشت: هنرمندان و صنعتگران هنرهاي سنتي و صنايعدستي و فعاليتهاي آنان ميتوانند نقش قابل توجهي را در بهبود اوضاع اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جامعه داشته باشد.
وي ادامه داد: مهمترين مشکلات اين قشر از جامعه روند کند سرمايهگذاري است و از مسئولان و بهويژه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ميخواهيم تا با حمايتهاي خود مايه دوام و قوام فعاليتهاي اين بخش شده و با معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استانهاي حوزه انتخابيه بيش از گذشته همراهي و همکاري کنند.
رييس کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي نيز با پر اهميت خواندن بخش صنايع دستي کشورمان گفت: هنرهاي سنتي و صنايعدستي نقش بسزايي در ارتقاء سطح اشتغال و درآمدهاي اقتصادي مردم در کنار ايجاد و برقراري انتظام در امور اجتماعي و فرهنگي دارد.
عزتالله اکبري در ادامه اظهار داشت: آنچه ما شاهد آن هستيم تلاش دلسوزانه مجموعه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي ساماندهي هر چه بيشتر و بهتر اوضاع هنرمندان و صنعتگران کشور در عرصههاي مرتبط است.
وي افزود: نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي آماده نقش آفريني هر چه بهتر و بيشتر از گذشته براي رفع مشکلات دستاندرکاران هنرهاي سنتي و صنايعدستي هستند ضمن اينکه اميدواريم هر چه زودتر به نتايج مطلوبتري برسد.
در پايان طرفين اظهار اميدواري کردند که در آيندهاي نزديک اعضاي کميسيون صنايع و معادن مجلس و مديران هنرهاي سنتي و صنايعدستي در قالب نشست تخصصي ويژه براي بررسي راهکارهاي علمي و عملي حل مشکلات اين حوزه گردهم آيند و به نتايج مفيدتري دست يابند./111
انتهای پیام/