وي افزود: سازمان ايرانگردي و جهانگردي سابق طرح مذکور را متناسب با فعاليتهاي خود در سال 80 تهيه کرد ولي پس از ادغام سه سازمان ميراث فرهنگي سازمان ايرانگردي و جهانگردي و سازمان صنايعدستي نياز به بازنگري در آن ضروري به نظر ميرسيد.
حسيني گفت: در اين راستا گروه آمار و اطلاعات مرکز برنامهريزي، بودجه و تحول اداري درصدد برآمد اين طرح را متناسب با اهدافي نظير ايجاد ساختار اطلاعاتي، تعيين روالهاي محاسبه شاخصها و تعيين مولفههاي توسعه تهيه و به مرحله اجرا درآورد.
رئيس گروه آمار مرکز برنامهريزي، بودجه و تحول اداري تصريح کرد: از ديگر اهداف طرح نظام جامع آمار ميراث فرهنگي صنايعدستي و گردشگري ميتوان به تعيين روال بررسيهاي مرتبط، بررسيهاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، تعيين روالهاي بررسي اثرات مختلف اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و زيست محيطي و روالهاي بررسيهاي خاص اشاره کرد.
حسيني از جمله ضرورتهاي نظام جامع آماري را ابزار طرح ريزي، سياستگذاري و تصميمگيري به منظور تحقق اهداف سازماني بودن آن دانست و اظهار داشت: شناسايي و طبقهبندي اقلام و شاخصهاي آماري سازمان، نياز سنجي، گردآوري، توليد محتوا، تجزيه و تحليل و ايجاد بانک آمار و اطلاعات براي سرويسدهي و ارائه انواع گزارشات مورد نياز درون و برون سازمان از ديگر ضرورتهاي اين طرح است.
وي در پايان تأکيد کرد: ايجاد روال معين براي اخذ به ارسال و نگهداري انبوه اطلاعات جمعآوري شده و همچنين استفاده صحيح و علمي از اطلاعات حاصله، ايجاد استقرار و نگهداشت سيستم جامع آماري سازمان و نظام آماري ثبتي با هدف جمعآوري، پالايش تفکيک دستهبندي تجزيه و تحليل و پردازش آمار و اطلاعات لازم ضرورتهاي ديگر اين طرح است./120
انتهای پیام/