63 درصد از اعتبارات بنگاه‌هاي زودبازده جذب صنايع‌دستي روستايي شد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان همدان با شرکت در کارگروه توسعه روستايي با بيان اين مطلب گفت: بخش مهمي از فعاليت‌هاي صنايع‌دستي استان همدان در بخش روستايي انجام مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه ظرفيت‌هاي صنايع‌دستي استان همدان در بخش روستايي بسيار قابل توجه است، اظهار داشت: در حال حاضر از مجموع 255رشته صنايع‌دستي کشور، 116 رشته در استان همدان فعاليت مي‌کنند که از اين ميان 27 رشته در بخش روستايي فعال هستند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان همدان در ادامه به مشکلات فراروي صادرات صنايع‌دستي استان همدان اشاره کرد و گفت: صادرات اين بخش با مشکلات حمل و نقل بين المللي، تأخير در اعطا جوايز صادراتي و پرداخت نشدن يارانه حمل و نقل صادراتي مواجه است.

جعفرپور تصريح کرد: پايين بودن کيفيت توليدات بعضي از توليدکنندگان و انجام نشدن به موقع تعهدات، مشکلات زيادي را در اين عرصه پديد آورده که نيازمند توجه بيشتر مسئولان استاني است.

وي با تأکيد بر حفظ بازار 70 ميليوني داخلي و صدور توليدات صنايع‌دستي به کشورهاي مختلف، از ورود بي‌رويه صنايع‌دستي کشورهاي مختلف انتقاد کرد و گفت: اين مشکل خساراتي را به صنايع‌دستي استان تحميل کرده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان همچنين در خصوص اعطاي تسهيلات به صنعتگران صنايع‌دستي افزود: از 200 ميليارد تسهيلات اعطايي به صنعتگران صنايع‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دستي در قالب بنگاه‌هاي اقتصادي زود بازده 63 درصد توسط صنايع‌دستي روستايي جذب شده است.

احمد جعفرپور آموزش به علاقه‌مندان صنايع‌دستي را در رأس برنامه‌هاي معاونت صنايع‌دستي دانست و ادامه داد: در سال جاري دو هزار و 500 نفر تحت آموزش صنايع‌دستي قرار گرفته‌آند که يک هزار و 115 نفر مربوط به روستاهاي استان هستند.

وي با برشمردن عمده تنگناها و محدوديت‌هاي فراروي توسعه صنايع‌دستي استان برنامه‌هاي پيشنهادي براي برداشتن موانع را در قالب 28 موضوع ارائه کرد و راه‌هاي ارتقاء صنايع‌دستي را برشمرد.

گفتني است استاندارهمدان، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان، معاونان استانداري و روساي ادارات و سازمان‌هاي استان به منظور توسعه روستايي با استفاده از پتانسيل‌هاي صنايع‌دستي در اين نشسيت حضور داشتند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387102536