مهدي عسگرپور ادامه داد: آشنايي با ظرفيتهاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي در قلمرو فکري بسياري از فيلمسازان و فعالان عرصه سينماي کشور است اما ممکن است شرايط لازم براي اين آشنايي نباشد.
وي با اشاره به اينکه خانه سينما با حضور 4 هزار عضو فعال و 29 صنف از فعالان حوزه فيلمسازي ظرفيت مناسبي براي همکاري در اين عرصه دارد اظهار داشت: در صورت برگزاري نمايشگاههاي تخصصي پتانسيلهاي سينما يک جا در اختيار اين بخش قرار ميگيرد.
مديرعامل خانه سينماي ايران همچنين ساخت برنامههاي توليدي در معرفي و ترويج هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور را بسيار تاثيرگذار دانست و گفت: با وجود اينکه در حال حاضر اولين کارهاي سازمانهاي فرهنگي ساخت برنامههاي توليدي است که تاثير چنداني نداشته اما فعاليت در اين زمينه هنرهاي سنتي و صنايعدستي بي فايده نخواهد بود.
عسگر پور تصريح کرد: همچنين جايگاه کاتولوگهاي حاوي اطلاعات در خصوص رشتههاي صنايعدستي و هنرمندان اين بخش که بايد وجود داشته باشد، بسيار کمرنگ است و انتظار ميرود سرمايهگذاريهاي لازم در اين زمينه صورت گيرد.
مديرعامل خانه سينماي ايران نبود فعاليتهاي لازم در اين زمينهها را زمينهساز بسياري از مشکلات دانست و ادامه داد: بخش مهمي از اين اطلاعات بايد در اختيار خود هنرمندان و صنعتگران قرار گيرد تا با وضعيت رشتههاي مختلف هنري آشنايي داشته باشند.
وي با تاکيد بر اينکه در حال حاضر خانه سينما مجموعهاي از آثار سينمايي بعد از انقلاب را به مناسبت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي جمعآوري کرده است اظهار داشت: اين مجموعه که به عنوان يک بسته فرهنگي مورد استفاده است 30 فيلم برتر را در کنار هم جمع آوري کرده است.
مهدي عسگر پور خاطرنشان کرد: بي شک از زمان پيروزي انقلاب فيلمهاي بسياري در بخش هنرهايسنتي و صنايعدستي ساخته شده که به شکل يک مجموعه ميتواند گردآوري شود.
وي يادآور شد: خانه سينماي کشورمان همکاريهاي لازم براي اجرا شدن اين اقدام در خصوص جمعآوري برترين توليدات اين سالها با معاونت هنرهاي سنتي انجام ميدهد./111
انتهای پیام/