واگذاري نظارت بر سفرهاي نوروزي به ستاد تسهيلات سفرهاي استاني

قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور ضمن اعلام خبر فوق در بيان ابعاد اين طرح نظارتي به ميراث‌آريا(chtn) گفت: نظارت بر تاسيسات و موسسات گردشگري، مراکز عرضه مواد غذايي و رستوران‌ها، نظارت بر عملکرد اصناف و نظارت‌هاي بهداشتي از جمله ابعاد اين طرح نظارتي است.

محمد ابراهيم لاريجاني در ادامه با بيان اينکه انجام اين پروژه به ستاد تسهيلات سفرهاي هر استان واگذار شده است، يادآور شد: لازم است هر استان بازرسان خود را در حوزه‌هاي تعزيرات حکومتي، سازمان بازرگاني، دانشگاه علوم پزشکي و سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري تعيين و معرفي کند.

وي گفت: لازم است ناظران مراکز غيرمجاز را شناسايي و به صاحبان آن‌ها نسبت به بهسازي و بازسازي مراکز خود اخطار دهند تا پيش از ورود به نوروز عمده مراکز خدماتي آمادگي ارائه خدمات مطلوب به گردشگران را داشته باشند.

لاريجاني افزود:در سال‌هاي گذشته ما تعدادي ناظر را به استان‌هاي مختلف اعزام مي‌کرديم تا در کنار معاونان گرشگري و مسئولان استاني عمليات نظارت را بر عهده داشته باشند.

قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور گفت: با اجراي اين طرح ديگر نيازي به اعزام بازرس موردي به استان‌هاي مختلف نيست و از بازرسان بومي در طول تعطيلات نوروز استفاده مي‌کنيم.

وي اين طرح را تجربه‌اي جديد در حوزه گردشگري کشور عنوان کرد و افزود: با اجراي اين طرح معاونان گردشگري و مسئولان ستاد دائمي تسهيلات سفر هر استان مي‌توانند با تعداد بيشتري بازرس نظارتي موثر و جدي‌تر در ايام تعطيلات نوروز داشته باشند.

قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور با بيان اينکه اين طرح در 30 استان کشور انجام مي‌شود، يادآور شد: لازم است ستاد تسهيلات سفرهاي هر استان براي ناظران خود دوره‌هاي آموزشي در راستاي نحوه برخورد با هتل‌ها، دفاتر خدمات مسافرتي و صنوف مختلف برگزار کند.

لاريجاني با بيان اينکه ستاد تسهيلات سفرهاي هر استان يک کميته ارزيابي و نظارت دارد، گفت: اين کميته ناظران مختلف را از ميان علاقه‌مندان، کارشناسان و دانشجويان رشته‌هاي مرتبط تعيين کرده و دوره‌هاي آموزشي لازم را براي آن‌ها برگزار مي‌کند. /115

انتهای پیام/

کد خبر 138711103