محمد ابراهيم لاريجاني در ادامه با بيان اينکه انجام اين پروژه به ستاد تسهيلات سفرهاي هر استان واگذار شده است، يادآور شد: لازم است هر استان بازرسان خود را در حوزههاي تعزيرات حکومتي، سازمان بازرگاني، دانشگاه علوم پزشکي و سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تعيين و معرفي کند.
وي گفت: لازم است ناظران مراکز غيرمجاز را شناسايي و به صاحبان آنها نسبت به بهسازي و بازسازي مراکز خود اخطار دهند تا پيش از ورود به نوروز عمده مراکز خدماتي آمادگي ارائه خدمات مطلوب به گردشگران را داشته باشند.
لاريجاني افزود:در سالهاي گذشته ما تعدادي ناظر را به استانهاي مختلف اعزام ميکرديم تا در کنار معاونان گرشگري و مسئولان استاني عمليات نظارت را بر عهده داشته باشند.
قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور گفت: با اجراي اين طرح ديگر نيازي به اعزام بازرس موردي به استانهاي مختلف نيست و از بازرسان بومي در طول تعطيلات نوروز استفاده ميکنيم.
وي اين طرح را تجربهاي جديد در حوزه گردشگري کشور عنوان کرد و افزود: با اجراي اين طرح معاونان گردشگري و مسئولان ستاد دائمي تسهيلات سفر هر استان ميتوانند با تعداد بيشتري بازرس نظارتي موثر و جديتر در ايام تعطيلات نوروز داشته باشند.
قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور با بيان اينکه اين طرح در 30 استان کشور انجام ميشود، يادآور شد: لازم است ستاد تسهيلات سفرهاي هر استان براي ناظران خود دورههاي آموزشي در راستاي نحوه برخورد با هتلها، دفاتر خدمات مسافرتي و صنوف مختلف برگزار کند.
لاريجاني با بيان اينکه ستاد تسهيلات سفرهاي هر استان يک کميته ارزيابي و نظارت دارد، گفت: اين کميته ناظران مختلف را از ميان علاقهمندان، کارشناسان و دانشجويان رشتههاي مرتبط تعيين کرده و دورههاي آموزشي لازم را براي آنها برگزار ميکند. /115
انتهای پیام/