محمد مهدي رضا پور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين در ابتدا با اشاره به برنامههاي انجام شده در استان گفت: استان قزوين با توجه به ارزش تاريخي داراي سايتهاي متنوع بوده که از مهمترين آن دولتخانه صفوي، سراي سرپوشيده سعد السلطنه، بازارها و سراها، مساجد، امامزاده ها و ... است که براي ساماندهي و کاربردي کردن اين بناها برنامههايي انجام شده که ميتواند جايگاه گردشگري قزوين را متحول کند.
طاهايي استاندار قزوين با بيان پتانسيلها و توانمندي هاي متنوع استان افزود: بايد در برنامهريزيهاي توسعه استان به مناطق گردشگري و احيا و تقويت زير ساختها توجه ويژه شود تا با مديريت و ساماندهي بهينه اعتبارات ملي و استاني را براي حفظ و احياي آثار تاريخي و مناطق نمونه گردشگري جذب کرد.
وي در ادامه خواستار توجه سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري کشور به بافت تاريخي شهرقزوين و آثار تاريخي از جمله مسجد جامع، باغ فرهنگي، مجموعه سعدالسلطنه، آرامگاه چهار انبياء، قلعه تاريخي حسن صباح، مدرسه صالحيه و ... شد.
دکتر دولت آبادي معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور با اشاره به قدمت تاريخي و فرهنگي استان قزوين اظهار داشت: استان قزوين از نظر تاريخي و فرهنگي داراي اين قابليت است که در مقياس ملي مطرح شده و براي دستيابي به اين هدف بايد به مجموعه آثار تاريخي و فرهنگي اين استان در قالب يک سند جامع و کاربردي با چشم انداز مشخص نگريسته شود./106
انتهای پیام/