آرش بهادري ادامه داد: ساخت اين ماکتها به منظور توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايعدستي در دستور کار قرار داشت که با اين کار به اين دستورالعمل جامه عمل پوشانديم.
وي با اشاره به اينکه استانها براي ساخت ماکتهاي صنايعدستي و نصب آنها در ميادين شهر بايد از رشتههاي بومي و موجود استانها به عنوان يک نماد استفاده ميکردند، اظهار داشت: استفاده از نمادهاي صنايعدستي با ابعاد موجود تا به امروز توانسته به تداعي ذهني و تبلور خلاقيت در ميان مردم کمک کند.
معاون اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: ميدان گيوه سنجان واقع در شهرک سنجان شهر اراک، ميدان فرش واقع در شهر مود از توابع شهرستان سربيشه استان خراسان جنوبي، ميدان کاشيکاري سمنان، ميدان کوزه گري شيراز و ميدان سفال سازي يزد از جمله مياديني هستند که ماکتهاي صنايعدستي تا به امروز در آنها نصب شده است.
بهادري با بيان اينکه در حال حاضر تعدادي از استانها ساخت و نصب ماکتهايي از صنايعدستي بومي استان خود را در دست اجرا دارند، گفت: استانهاي ايلام، زنجان، کرمان و گلستان اقداماتي را در دست اجرا دارند.
وي در ادامه اظهار داشت: با توجه به اينکه اجرا کردن اين برنامه در دستورالعمل سال جاري معانتهاي صنايعدستي استانهاي کشور قرار داشته است، استانهاي باقي مانده براي اجراي اين برنامه تا پايان سه ماهه اول سال جاري قول مساعد دادهاند.
آرش بهادري خاطرنشان کرد: براي نصب ماکتهاي صنايعدستي در استانهاي مختلف، ميادين ورودي و خروجي مرکزي شهرها در الويت بودهاند ضمن اينکه در صورت فراهم نشدن اين امکان، ميادين مرکزي شهرها نيز قابليت نصب ماکت را دارند./111
انتهای پیام/