رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: اين نمايشگاه نوروزي، يک روز پس از تحويل سال کار خود را با حضور 23 غرفه آغاز خواهند کرد و تا 14 فروردين ماه ادامه خواهند داشت.
محمدي به لزوم توجه بيشتر به آثار و توليدات دستي و سنتي اشاره کرد و گفت: آثار و توليدات هر استان بخشي از شناسنامه هويتي آن استان است و بايد امکان آشنايي مردم تمام نقاط کشور با آن را فراهم کرد.
به گفته وي، زماني مانند نوروز که همه مردم در گردش و سفر هستند زمان خوبي است تا ضمن غنيسازي فرهنگي سفر آنها، امکان تهيه سوغات و آثار دستي استان را هم ايجاد کنيم و با وجود اين نمايشگاه به هدف خود نائل خواهيم آمد.
محمدي در مورد غرفههاي حاضر در نمايشگاه گفت: به جز غرفه گردشگري که اطلاعات گردشگري و نقشهها و بروشورهاي شهر را در اختيار مردم ميگذارد، آثار هنرمنداني در زمينههاي معرق و منبت چوب، سوزن دوزي، چاپ کلاقهاي، نازککاري چوب، ورنيبافي، سفال و نقاشي روي سفال در معرض ديد و انتخاب عموم قرار گرفته است.همچنين غرفههايي هم به عرضه سوغات و خوراکيهاي آذربايجان خواهند پرداخت.
رييس شوراي فني صنايع دستي استان با توجه به تجربه سالهاي گذشته، برگزاري اين نمايشگاه را همراه با موفقيت پيشبيني کرد و از عموم هموطنان و مردم دعوت کرد با حضور در اين نمايشگاه بر غناي فرهنگي تعطيلات خود بيفزايند و با توانمنديهاي سرانگشتان هنرمندان فعالان صنايع دستي استان آشنا شوند.
گفتني است اين نمايشگاه در تعطيلات نوروز، همه روزه از ساعت 9 صبح تا 9 شب در رواقهاي مسجد کبود پذيراي مهمانان و علاقمندان خواهد بود./100
انتهای پیام/