وي در خصوص چگونگي اجراي اين دوره گفت : مجموعه اين دورهها به صورت کارگاه عملي و تئوري برگزار خواهد شد در کارگاه عملي فرايند آشپزي صنعتي و درک سازوکار برنامه ريزي ، سازماندهي و مديريت چرخه توليد و عرضه غذا نمايش داده ميشود.
وي متذکر شد:در کارگاه تئوري شرکت کنندگان با نحوه مديريت و حسابداري، خدمات پذيرايي، الگوهاي بهينه رفتاري و بهداشت محيط و شخص آشنا مي شوند.
مريم وحداني کارشناس آموزش نيزگفت: اين دوره به مدت 75 ساعت آموزش داده مي شود که پس از پايان دوره گواهي معتبر به فراگيران ارائه خواهد شد./106
انتهای پیام/