توسعه منطقه کليبر منوط به گسترش گردشگري است

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، در اين جلسه که در محل فرمانداري کليبر و با حضور نماينده مردم کليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي، مسئولان محلي شهرستان و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تشکيل شد، اعضاي کارگروه راه‌هاي توسعه صنعت گردشگري را بررسي کردند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي طي سخناني با تبريک فرا رسيدن اعياد مبارک شعبانيه، ضمن برشمردن دلايل اهميت گسترش و رشد صنعت گردشگري به عنوان يکي از محور هاي توسعه پايدار مناطق، به ظرفيت هاي شهرستان کليبر اشاره کرد.

تراب محمدي در اين رابطه گفت: کليبر با دارا بودن مناطق طبيعي و تاريخي ويژه و
منحصر به فرد، منطقه اي مستعد براي توسعه گردشگري است و تمام مسئولان و مردم شهرستان بايد دست در دست هم براي نيل به اين هدف تلاش کنند.

دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان، با اشاره به توجه جدي دولت در مورد امور مرتبط با گردشگري تصريح کرد: جذب سرمايه از برنامه هايي است که با جديت پيگيري مي‌شود و در مورد شهرستان کليبر، افراد مختلفي از کشورهاي همجوار براي سرمايه گذاري اعلام آمادگي کرده اند که در صورت نهايي شدن برنامه ها و اخذ تاييدات لازم، مي تواند روند توسعه گردشگري را تسريع کند.

محمدي گردشگري را مقوله اي فراتر از تفريح و گذراندن اوقات فراغت دانست و گفت: در دنياي سراسر اطلاعات امروز، گردشگري به مبحثي استراتژيک تبديل شده و هر کشوري که به اين مقوله نپردازد، از تحولات جهاني دور خواهد بود.

وي 180 پروژه در دست آماده سازي مرتبط با زير ساختهاي گردشگري و 5 برابر شدن اعتبارات اين بخش را نشانه اهتمام دولت و سازمان در جهت توسعه مناطق مختلف استان دانست و افزود: شهرستان کليبر با توجه با مناطق زيبا و بکر گردشگري از پتانسيل بالايي براي بهره مندي از سفره گسترده صنعت گردشگري برخوردار است./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388042721