برگزاري جشنواره گيلاس در روستاي خشکچال استان قزوين

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي استان قزوين، نادر محمدي معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي استان قزوين با اعلام اين خبر گفت: در تقويم جشنواره‌هاي استان جشن گيلاس دومين جشن محصولات کشاورزي قزوين بود که با همراهي مسئولان و مردم بومي استان اجرا شد.

محمدي نقش جشنواره‌ها در معرفي منطقه و محصول کشاورزي را براي جذب گردشگر مهم خواند و افزود: قزوين به لحاظ موقعيت جغرافيايي داراي محصولات متنوع بوده و با توجه به ويژگي تاريخي از پتانسيل‌هاي فرهنگي بالايي برخوردار است که مي‌توان از اين ويژگي‌هاي منحصر به فرد براي جذب گردشگري و رونق اقتصادي منطقه استفاده کرد.

علي اکبر طاهايي، استاندار قزوين نيز با اشاره به ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي بخش رودبار الموت شرقي گفت: اين بخش به لحاظ شرايط جوي مناسب و همچنين همجواري با قلعه تاريخي حسن صباح، ظرفيت توسعه صنعت گردشگري را داشته و از نظر فرهنگي نيز داراي شخصيت‌هاي علمي و ادبي زيادي است.

طاهايي در ادامه به طرح‌هاي دولت در توسعه بخش رودبار الموت شرقي اشاره کرد و افزود: در دور دوم سفر هيات دولت به استان قزوين براي بازگشايي راه ارتباطي قزوين به تنکابن از جاده پيچ بن که آرزوي ديرينه مردم اين منطقه است اعتباري تخصيص داده شد که اميدواريم با تلاش و همدلي بتوانيم اين راه دسترسي را به انجام رسانده تا از طريق شمال کشور بازار جذب گردشگر را به منطقه داشته باشيم.

اين جشن که با همت دهياري، بخشداري، سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري و مردم خوب روستا خشکچال برپا شد شامل موسيقي، شعر، آواهاي محلي، چينش و توزيع گيلاس، نمايشگاه محصولات کشاورزي، فرهنگي، آموزشي و صنايع دستي الموت بود که مورد استقبال خوب گردشگران قرار گرفت.

بخش رودبار الموت شرقي داراي يک هزار و 700 هکتار باغ گيلاس است که سالانه ازاين باغات بيش از 17 هزار تن محصول برداشت مي شود اين بخش به لحاط دارا بودن شرايط مناسب آب و هوايي و اقليم سرد کوهستاني منطقه مستعد کشت و توسعه باغات گيلاس و آلبالو است./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388050516