از روابط موجود در بازار تاريخي تبريز بايد درس گرفت

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي،شين شيائوين در بازديد از آثار و جاذبه هاي استان آذربايجان شرقي، ضمن بيان اين مطلب افزود: ايران و چين از ديرباز و به واسطه تاريخ غني و کهن خود، روابط خوبي داشته اند و اين اشتراکات مي تواند باعث اثرگذاري مثبت بر روابط و ارتباطات دو کشور شود.

سفير کشور چين افزود: دو کشور در زمينه انرژي و صنايع همکاري قابل توجهي دارند و اين مورد امکان گسترش نيز دارد.

شيائوين، آشنايي نسبي مردم دو کشور با يکديگر را زمينه ساز علاقمندي براي سفر و گسترش گردشگري دانست و افزود: در آذربايجان شرقي نيز که داراي تاريخ و فرهنگ و تمدن منحصر به فرد و جاذبه هاي طبيعي زيبايي است ، مي توان به گسترش صنعت گردشگري بسيار اميدوار بود و با توجه به اقدامات سالهاي اخير، مي توان به اين مسئله بسيار خوش بينانه تر نگريست.

وي گفت: اگر معرفي و ارائه اطلاعات به مردم ساير کشورها به شکل گسترده تر انجام گيرد، بازديدکنندگان و گردشگران علاقمند به جاذبه هاي متنوع اين استان از سراسر جهان روانه آذربايجان شرقي خواهند شد و اين مسئله زمينه ساز تحول در همکاري هاي مشترک خواهد بود.

سفير کشور چين، بازار تبريز را يکي از جاذبه هاي منحصر به فرد جهاني براي کشور ايران و استان آذربايجان شرقي دانست که مي تواند بيش از پيش باعث جذب گردشگران و حيرت آنان از توانمندي هاي فني و تجاري مردم ايران شود.

شيائوين ابراز اميدواري کرد با معرفي اين بنا به جهانيان روز به روز به بازديدکنندگان بازار تاريخي تبريز افزوده شود و معماري خاص بنا و زندگي جاري در آن را مردمان بسياري ببينند و از آن درس بگيرند./106

انتهای پیام/

کد خبر 138806029