وي خاطرنشان کرد:ايران در حوزه صنعت سابقه 40 ساله دارد در صورتي که در صنايع دستي با بيش از هزاران سال سابقه همچنان در ميدان رقابت يکه تاز است بنابراين بايد مورد توجه بيشتري قرار گيرد.
نماينده ولي فقيه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در بخشي ديگر از اين نشست به سرمايه گذاري اشاره کرد و گفت:سرمايه گذاري در استان بايد با برنامه ريزي و اهداف مشخص به پيش رود و قطعا پايه ريزي بدون علم و دانش نه تنها ايجاد اشتغال به دنبال نخواهد داشت بلکه باعث از بين رفتن سرمايه خواهد شد بنابراين بايد بخش خصوصي را براي سرمايه گذاري در حوزه هاي گردشگري و تفريحات دريايي تشويق کرد.
در اين نشست که با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي و شوراي معاونان استان هرمزگان و نماينده ولي فقيه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس برگزار شد رئيس سازمان ميراث فرهنگي و معاونان به ارائه گزارشي از عملکرد خود پرداختند.
همچنين رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان هرمزگان ضمن تقدير و تشکر از آيت ا.. نعيم آبادي در خصوص تلاشها و توجهاتي که به اين سازمان داشته اند آن را موجب تحقق و پيشرفت اهداف سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان هرمزگان دانست./117
انتهای پیام/