سازمان‌هاي مردمي صنايع‌دستي بايد گسترش يابند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، نماينده مشکين شهر در مجلس شوراي اسلامي ضمن بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر تمام صنايع‌دستي ما به صورت سنتي توليد مي‌شوند که بايد با حمايت‌هاي مالي و اعطاي تسهيلات توليدات اين محصولات به سوي بهبود کيفيت سوق داده شوند تا دوباره ايران جايگاه بين المللي خود را در اين محصولات به دست آورد.

يونس اسدي با اشاره به سرمازدگي درختان ميوه در سال جاري و 18 ماه بيکاري 13 هزار خانوار در اين شهر اظهار داشت: در صورت توجه به صنايع‌دستي و خريد محصولات توليدي کشاورزان اين صنايع در زمان بروز مشکلاتي براي کشاورزان مي‌توانند جايگزين کارهاي کشاورزي شوند.

وي ظرفيت‌هاي اين شهر در ابعاد مختلف خواند و افزود: در روستاهاي ما از ديرباز صنايع‌دستي توليد مي‌شوند به طوري که برخي از روستاها در نوع خاصي از صنايع‌دستي زبانزد هستند و مشتريان دائم دارند.

اسدي روستاي کوجنخ را در بافت ورني و روستاي قراقاچ پشته را در بافت فرش‌هاي ريز باف معروف به ريزماهي را از معروف ترين صنايع‌دستي اين منطقه عنوان کرد و ادامه داد: در اين روستاها بهترين نوع صنايع‌دستي منطقه توليد مي‌شوند ولي به دليل مشکلات مالي بافندگان تمام سود اين محصولات به جيب دلال‌ها مي‌رود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388072730