وي با اشاره به اينکه راه اندازي دوباره کارگاهها جز با تبليغات و اطلاع رساني گسترده ميسر نيست، تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي استان اين کار را با تجهيز ويترين صنايعدستي در ادارات و نهادهاي دولتي آغاز کرد.
به گفته اين مقام مسئول برگزاري المپيادهاي متفاوت در حوزه صنايعدستي از ديگر اقدامات صورت گرفته براي ارتقاء و رونق يافتن هنرهاي سنتي زنجان است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد بر اينکه کارت شناسايي صنعتگري و پروانه توليدهاي بيشماري که اخيرا صادر شده نشان دهنده همين مطلب است، افزود: هم اکنون نيز عده بسياري با مراجعه به معاونت هنرهاي سنتي اين استان تقاضاي دريافت پروانه توليد و کارت شناسايي صنعتگري دارند.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر تهيه مواد اوليه مرغوب تنها مشکل صنعتگران زنجاني است، اظهارداشت: در امروزه سود جويان مواد اوليه نامرغوب را به عنوان مواد اوليه با کيفيت به هنرمندان فروخته و توليد محصولات را از نظر کيفي با مشکل مواجه ساخته اند.
سليمان پور با اشاره به اينکه مسگري و چاقو سازي از رشتههايي هستند که دوباره رونق يافتهاند، خاطرنشان کرد: معاونت صنايعدستي استان زنجان قصد دارد با پشتيباني از هنرمندان بخش توليد صنايعدستي را به سوي استاندارد سازي به پيش برد.
112/
انتهای پیام/