حميد بقايي در ادامه خاطرنشان کرد: البته احکام پايگاههاي ميراث جهاني توسط رياست سازمان ميراث فرهنگي صادر خواهد شد.
وي با بيان اينکه هماهنگي امورپايگاههاي ميراث جهاني توسط مديريت امور پايگاهها و تزريق امور مالي آنها به استان تفويض خواهد شد تصريح کرد: موضوع حفاظت، مرمت و حراست از پايگاههاي ميراث جهاني نيز در استان پيگيري ميشود.
معاون رئيس جمهور بيان داشت:البته بررسي پيوستن برخي از پايگاههاي مناطق به پايگاههاي ميراث جهاني بايد به صورت کارشناسي بررسي شود.
به گفته بقايي؛ در راستاي حمايت بيشتر از پايگاههاي ميراث فرهنگي کشور، بايد شوراي راهبردي متمرکز در هر استان به صورت علمي و فني با حضور کارشناسان و متخصصان و حتي مسئولان محلي يه عنوان عضو، تشکيل و مديريت شود.
وي با اشاره به اينکه مدير سازمان ميراث فرهنگي هر استان موظف به تشکيل و بررسي کارشناسي در شوراي راهبردي است اظهارداشت: از اين پس بودجه پژوهشي نيز به استانها ارسال خواهد شد تا از اين طريق، بودجه پژوهشي پايگاهها نيز تأمين شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي بر تعريف شوراي علمي پژوهشي نيز تأکيد کرد و گفت: براساس قانون، اعتبار تخصيص يافته به استان در اختيار مديريت استان است بنابراين اختيار پرداخت تنخواه اعتباري به هر پايگاه بر عهده مدير استان خواهد بود.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي اصافه کرد: بر اساس قانون، هيأت امنا هيچ اختيار قانوني نداشته و تنها يک مجموعه مشورتي است بنابراين بايد با تعريف شرح خدماتي جديد، نگاه ما به اين بخش تغيير يافته و ابهام موجود در اين بخش برطرف و بازبيني شود.
وي با اشاره به موضوع بافت فرسوده و تاريخي گفت: مسئوليت اين بخش نه تنها برعهده سازمان ميراث فرهنگي بلکه بر عهده فرماندار، استاندار و ساير بخشهاي مديريت شهري نيز هست.
معاون رئيس جمهور در پايان تأکيد کرد:در صورت عدم همکاري مديريت ميراث فرهنگي هر استان با مديريت پايگاه هر استان، مديران هر پايگاه ميتوانند گزارش اين موضوع را از طريق پيامک يا پست الکترونيکي به رياست سازمان ميراث فرهنگي گزارش خواهد شد./118
انتهای پیام/