اسدا...عباسي با بيان اينکه سه کارگروه در حوزه ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري فعاليت خواهند داشت، گفت: يک کارگروه نيز به تدوين و بررسي آييننامهها، طرحها و لوايح مربوط ميپردازد تا موانع قانوني موجود در اين سه حوزه را بررسي کند.
نماينده رودسر و املش تصريح کرد: بر اساس سند چشمانداز ٢٠ ساله، سهم ايران در سال ١٤٠٤ بيش از ٢٠ ميليون گردشگر است و با گذشت پنج سال از اين سند بايد وضعيت فعلي و آينده کشور در جذب گردشگر مشخص شود.
عباسي با تاکيد بر اينکه نمايندگان مجلس در فراکسيون گردشگري تمام تلاش خود را براي توسعه گردشگري خواهند داشت، متذکر شد: تاکنون هزار و 128 منطقه نمونه گردشگري در جريان سفرهاي رئيس جمهور به استانهاي کشور به تصويب رسيده است و لازم است براي شکوفا شدن آنها برنامهريزيهاي لازم انجام شود.
رئيس فراکسيون گردشگري مجلس شوراي اسلامي با بيان اشاره به ظرفيتهاي مجلس براي ارائه راهکارها به سازمان ميراثفرهنگي است بر لزوم تعامل سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد.
وي با تاکيد بر اينکه لازم است راهکارهايي که براي توسعه گردشگري مطرح ميشود کاربردي باشد، از رئيس سازمان ميراثفرهنگي خواست تا در سفرهاي استاني از ظرفيتهاي فراکسيون گردشگري استفاده شود.
رئيس فراکسيون گردشگري مجلس شوراي اسلامي در خاتمه گفت: در راستاي توسعه گردشگري بايد عزم خود را جزم کنيم؛ نيت فراکسيون گردشگري اين است که سازمان ميراثفرهنگي را براي رسيدن به اين مهم ياري رساند./115
انتهای پیام/