گردشگري در افق توسعه کليبر تعريف شده است

به گزارش ميراث آريا(chtn) ، عبداله اصغرپور فرماندار کليبر در شوراي اداري اين شهرستان که با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي به عنوان نماينده ويژه هيات دولت تشکيل شده بود، گفت: شهرستان کليبر 90 هزار نفر جمعيت دارد که 15 درصد شهرنشين و 85 درصد آن عشاير و روستايي هستند.

وي ادامه داد: در اين شهرستان 22 هزار دانش آموز و دو هزار و 700 دانشجو وجود دارد و قطب کشاورزي و دامداري منطقه است. وجود دو سد بزرگ در اين شهرستان و آب و هواي مناسب اين منطقه را تبديل به يکي از پتانسيل هاي مناسب براي توسعه کشاورزي و گردشگري کرده است.

اصغرپور با بيان اينکه جنگل ارسباران 90 هزار هکتار وسعت دارد، متذکر شد: آثار تاريخي مانند عمارت اينانلو و وجود منطقه آزاد و سد خدا آفرين براي اين منطقه فرصت هاي خوبي فراهم کرده است.

فرماندار کليبر همچنين به مصوبات دو سفر پيشين هيات دولت اشاره کرد و گفت: در دور نخست 22 مصوبه به تصويب رسيد که 97 درصد محقق شده است و در دور دوم سفر نيز 32 مصوبه داشتيم که 87 درصد آن محقق شده است.

وي با اشاره به مصوبات دور نخست سفر هيات دولت گفت: وام ازدواج و اشتغال، کمک به مساجد، مقاوم سازي مسکن روستايي، ايجاد سالن هاي وزشي، آبرساني به شهر خمارلو از مصوبات دور نخست سفر به شهرستان کليبر است.

اصغرپور همچنين گفت: انجام آبخيزداري، احداث مرکز معلولان، حذف نقاط حادثه خيز و وام مقاوم سازي مسکن از مواردي است که در دور دوم سفر هيات دولت به تصويب رسيد.

وي با اشاره به اينکه درخواست هاي خود را در قالب 26 بند عرضه کرده ايم، گفت: مشکل خانه هاي عالم، پوشش امواج صدا و سيما و ايجاد مجتمع فرهنگي و هنري از مواردي است که انتظار داريم در دور سوم سفر به آن پرداخته شود.

وي ادامه داد: در حال حاضر کليبر داراي 140 کيلومتر مرز مشترک با کشور آذربايجان است و روستاهايي با بيش از 200 خانوار در اين نوار مرزي وجود دارند که بايد به مساجد اين روستاها کمک کرد.

فرماندار کليبر در خاتمه گفت: در تعطيلات نوروز 110 هزار گردشگر به اين منطقه آمدند و ماهانه نيز 50 هزار گردشگر به کليبر سفر مي کنند؛ از اين رو لازم است به زيرساخت هاي اين مناطق بيش از گذشته توجه شود./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388082841