عزيزي گفت :با توجه به ظرفيت هاي بالقوه و بالفعل گردشگري استان گيلان و نيز استعدادهاي نهفته در اين سرزمين ، فرصتي فراهم شد تا با برگزاري اين نمايشگاه توانمنديهاي بخشهاي مختلف مرتبط با گردشگري در دو سطح ملي و بين المللي معرفي شود.
وي اظهار داشت: برگزاري اين نمايشگاه با استقبال بسيار خوب دهها کشور خارجي مواجه شده که به علت محدوديت زماني و امکانات، امکان حضور همه کشورهاي متقاضي فراهم نشده است.
سرپرست سازمان ميراث فرهنگي استان گيلان تصريح کرد: با بررسي هاي انجام شده تلاش بر اين بوده که از کشورهاي هدف گردشگري به نحو احسن در اين نمايشگاه استفاده شود تا از بستر مناسباتي که در اين نمايشگاه برقرار خواهد شد نتايج دلخواه و مورد نظر حاصل شود.
عزيزي يادآور شد: به مناسبت هشتم آذرماه روز گردشگري اکو کشورهاي اين حوزه به صورت گسترده در اين نمايشگاه حضور خواهند يافت.
سرپرست سازمان ميراث فرهنگي گيلان در ادامه بيان داشت :علاوه بر کشورهاي حوزه اکو، سوئد به نمايندگي از اتحاديه اروپا ، ونزوئلا به نمايندگي از اتحاديه آمريکاي جنوبي (لاتين ) ، اندونزي به نمايندگي از آسه آن و همچنين سازمان ملل متحد ، چين و فيليپين به ارائه توانمنديهاي حوزه هاي مختلف گردشگري و صنايع دستي خواهند پرداخت.
وي همچنين گفت : جهت تنوع بخشي به نمايشگاه مذکور گروههاي فرهنگي هنري کشورهاي شرکت کننده و استانهاي مختلف کشورمان در قالب گروههاي موسيقي سنتي ، برنامه آييني – بومي و محلي، برنامه هاي شاد و مفرحي را براي بازديد کنندگان نمايشگاه فراهم خواهد کرد.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي گيلان ادامه داد: در سطح ملي نيز استانهاي کشورمان با معرفي توانمنديهاي گردشگري ، صنايع دستي و ميراث فرهنگي در بيش از يکصد غرفه حضور خواهند يافت./117
انتهای پیام/