نخستين سمينار بين‌المللي با موضوع سکونت‌گاه‌هاي روستايي

دبير خانه مردم ابيانه در گفتگو با ميراث آريا(chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: صاحب‌نظران،متخصصان و همه علاقمندان به توسعه پايدار سکونتگاه‌هاي روستايي مقاله‌هاي خود را براي شرکت در اين سمينار ارائه مي‌دهند .

عباس شاکري راد يکي از اهداف اين سمينار را بازشناسي و بازخواني اهداف، سياست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته در راستاي توسعه روستايي در مقياس ملي، منطقه‌اي و بين‌المللي با توجه به شيوه‌ها و روش‌هاي مشترک در برنامه‌ريزي، طراحي و مديريت روستايي به منظور دستيابي به توسعه پايدار سکونتگاه‌هاي روستايي در همه ابعاد اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و کالبدي برشمرد.

وي اضافه کرد: گونه شناسي مسکن روستايي (معرفي و بازشناسي مسکن روستايي در داخل و خارج کشور)، طراحي مسکن روستايي با رويکرد معماري اقليمي، معماري بومي، انرژي‌هاي نو در معماري روستايي و ...)، مسکن و محيط (مکان، بافت، بستر، ...) و آموزشِ طراحي مسکن روستايي از جمله برنامه‌ريزي و طراحي مسکن روستايي اعلام شده‌اند.

وي با بيان اين‌که روش‌هاي رايج در ساخت و ساز سکونت‌گاه‌هاي روستايي، آسيب شناسي و بهبود روش‌هاي سنتي، بهسازي و مقاوم سازي ساختمان‌هاي روستايي در نظر گرفته مي‌شود افزود:همچنين فناوري‌هاي نوين در مسکن روستايي نيز لحاظ مي‌شود.

وي با اشاره به استفاده از مصالح ساختماني قابل مصرف در سکونت‌گاه‌هاي روستايي ايران با رويکرد مصالح بوم آورد بيان داشت: از تجارب موفق معماري روستايي در کشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه نيز استفاده مي‌شود.

به گفته اين مقام مسئول در خانه مردم ابيانه؛ براساس مذاکره‌هاي انجام شده با بنياد مسکن قصد داريم بخشي از اين کنفرانس را در روستاي ابيانه برگزار کنيم .

شاکري‌راد گفت:در مقاوم سازي خانه‌ها نيز از روش‌هاي نوين ارزيابي، آسيب پذيري و خسارت سرپناه پس از سانحه (اضطراري- موقت- دائم) استفاده خواهد شد./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388091846